Căutare Live

Traian și Corina Enea de la MPFM au o fetiță superbă. Cu cine seamănă

Îi mai ții minte pe Traian Enea și iubita sa, Corina? Cei doi tineri formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Chiar dacă la scurt timp după terminarea show-ului au luat-o pe drumuri separate, destinul i-a adus împreună pe foștii concurenți. Acum, cei doi sunt părinții unei fetițe superbe.

Îi mai ții minte pe Traian Enea și iubita sa, Corina? Cei doi tineri formau unul dintre cele mai iubite cupluri de la ”Mireasă pentru fiul meu”

Antena 1

Dragostea dintre ei părea că va învinge toate obstacolele apărute în calea relației lor. Totuși, după multe certuri și împăcări, Traian și Corina alegeau, la scurt timp după terminarea emisiunii, să meargă pe drumuri separate.

“Pot spune ca sunt cea mai fericită pentru că am făcut parte din această familie. Nu regret nimic. Lângă Traian am cunoscut iubirea adevărată. Acum sunt foarte fericită, am o altă relație. Aici în Spania am un loc de muncă stabil. La 21 de ani, mă pot declara o femeie împlinită. Cu familia mea am o relație bună, ținem legătura”, declara Corina, în 2014.

Citește și: Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câțiva ani

Din acel moment până la împăcare, nu avea să treacă mult. Destinul i-a adus împreună pe cei doi foști concurenți, care au acum o familie superbă.

Iubirea lor a fost întregită de minunarea pe care Corina a adus-o pe lume în 2018. Micuța lor seamănă perfect cu tânăra inocentă care a cucerit inimile telespectatorilor ”Mireasă pentru fiul meu”.

Cum arată fetița Corinei și a lui Traian Enea

Micuța lui Traian și al frumoasei sale partenere seamănă perfect cu frumoasa Corina. Copila i-a moștenit ochii albaștri, zâmbetul inocent, iar în cea mai recentă imagine postată de tatăl său, aceasta pare desprinsă dintr-o revistă.

Aflată în apă, cu cârlionții uzi și picături de apă pe față, fetița zâmbește la aparatul de fotografiat. Secțiunea de comentarii a fost plină de complimente, iar unii dintre internauți nu au putut trece cu vedera asemănarea cu mama sa.

Citește și
Gina Pistol alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”
Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați în prima ediție specială Chefi la cuțite
Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați în prima ediție specială Chefi la cuțite
elwira petre si catinca fiica cea mare la neatza cu razvan si dani
Elwira Petre și Catinca, apariție rară la TV. Reacția micuței când Mihai i-a făcut o declarație de dragoste soției în direct
Elwira Petre și Catinca, apariție rară la TV. Reacția micuței când Mihai i-a făcut o declarație de dragoste soției în direct
paula chirila la razi cu roast
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Mai multe articole

”Ce ochi frumoși (la fel ca ai Corinei). Frumoasă ca o prințesă”, a scris cineva. ”Ce seamănă cu Corina...superbă”, a mai notat un alt utilizator.

Citește și: Cum arată și ce mai face Elena Pușcașu. Fosta iubită a lui Alin s-a schimbat mult

Citește și: Sărbătoare în familia Marianei și a lui Grigore de la MPFM. Ce surpriză i-a făcut bărbatul la 4 ani de la nuntă

Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câț... Cât au crescut copiii lui Marian și ai Cristianei de la MPFM 4. Micuții sunt superbi...
Ultimele știri