Antena Căutare

Traian și Corina Enea de la MPFM au o fetiță superbă. Cu cine seamănă

Îi mai ții minte pe Traian Enea și iubita sa, Corina? Cei doi tineri formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Chiar dacă la scurt timp după terminarea show-ului au luat-o pe drumuri separate, destinul i-a adus împreună pe foștii concurenți. Acum, cei doi sunt părinții unei fetițe superbe.

Îi mai ții minte pe Traian Enea și iubita sa, Corina? Cei doi tineri formau unul dintre cele mai iubite cupluri de la ”Mireasă pentru fiul meu”

Antena 1

Dragostea dintre ei părea că va învinge toate obstacolele apărute în calea relației lor. Totuși, după multe certuri și împăcări, Traian și Corina alegeau, la scurt timp după terminarea emisiunii, să meargă pe drumuri separate.

“Pot spune ca sunt cea mai fericită pentru că am făcut parte din această familie. Nu regret nimic. Lângă Traian am cunoscut iubirea adevărată. Acum sunt foarte fericită, am o altă relație. Aici în Spania am un loc de muncă stabil. La 21 de ani, mă pot declara o femeie împlinită. Cu familia mea am o relație bună, ținem legătura”, declara Corina, în 2014.

Citește și: Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câțiva ani

Din acel moment până la împăcare, nu avea să treacă mult. Destinul i-a adus împreună pe cei doi foști concurenți, care au acum o familie superbă.

Iubirea lor a fost întregită de minunarea pe care Corina a adus-o pe lume în 2018. Micuța lor seamănă perfect cu tânăra inocentă care a cucerit inimile telespectatorilor ”Mireasă pentru fiul meu”.Cum arată fetița Corinei și a lui Traian Enea

Micuța lui Traian și a frumoasei sale partenere seamănă perfect cu frumoasa Corina. Copila i-a moștenit ochii albaștri, zâmbetul inocent, iar în cea mai recentă imagine postată de tatăl său, aceasta pare desprinsă dintr-o revistă.

Aflată în apă, cu cârlionții uzi și picături de apă pe față, fetița zâmbește la aparatul de fotografiat. Secțiunea de comentarii a fost plină de complimente, iar unii dintre internauți nu au putut trece cu vedera asemănarea cu mama sa.

”Ce ochi frumoși (la fel ca ai Corinei). Frumoasă ca o prințesă”, a scris cineva. ”Ce seamănă cu Corina...superbă”, a mai notat un alt utilizator.

Citește și: Cum arată și ce mai face Elena Pușcașu. Fosta iubită a lui Alin s-a schimbat mult

Citește și: Sărbătoare în familia Marianei și a lui Grigore de la MPFM. Ce surpriză i-a făcut bărbatul la 4 ani de la nuntă

Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câț...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x