Antena Căutare

Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câțiva ani

Andrei și Cristina Rotaru formează unul dintre cele mai solide cupluri formate în cadrul show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi sunt de nedespărțit din clipa în care s-au cunoscut în competiție.

Andrei și Cristina formează unul dintre cele mai solide cupluri formate în cadrul show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”

Antena 1

Cei doi au acum pasiuni comune și dedică mult timp sportului, care a ajutat-o pe Cristina să obțină un corp de invidiat.

Acum, frumoasa blondină, care făcea senzație în show-ul matrimonial ”Mireaasă pentru fiul meu”, arată complet diferit. Cristina are corpul tonifiat și și-a schimbat nuanța părului, deși uneori este nostalgică și distribuie imagini vechi, când prefera o culoare mai deschisă.

Citește și: Cum arată și ce mai face Elena Pușcașu. Fosta iubită a lui Alin s-a schimbat mult

Deși anii au trecut, soția lui Andrei pare că întinerește. Același lucru se poate spune și despre fostul concurent, care pare să petreacă mult timp în sala de sport. Corpul său este plin de mușchi și Cristina pare tare mândră că se află la brațul lui.

Momentan, cei doi nu au copii și se bucură de viața în doi.

Cât de schimbați sunt Andrei și Cristina de la MPFM

Citește și: Sărbătoare în familia Marianei și a lui Grigore de la MPFM. Ce surpriză i-a făcut bărbatul la 4 ani de la nuntă

Imaginea a fost apreciată de peste 650 de persoane și susținătorii lor i-au complimentat pentru trupurile fără cusur.

Care a fost parcursul Cristinei și lui Andrei la MPFM

La emisiunea MPFM, Andrei și Cristina veneau cu gândul să-și găsească perechea. Curând și-au dat seama că-și doresc să fie împreună și au făcut pasul.

De-a lungul timpului s-au confruntat cu probleme și critici din partea celorlalți. Cu toate acestea, au decis să-i ignore pe cei care nu le dădeau nicio șansă și să lupte pentru relația lor.

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la MPFM? Tânăra care forma un cuplu cu Mihai arată complet diferit

Atât în concurs, cât și în afara casei MPFM, Andrei și Cristina de la ”Mireasă pentru fiul meu” sezonul 3 au demonstrat că iubirea care îi leagă este sinceră.

Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x