Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Cât de mult s-a schimbat Adelina, fosta iubită a lui Alin. Fata a trecut prin mai multe modificări

Adelina de la Mireasa sezon 3 s-a schimbat mult în ultima perioadă. Tânăra este acum brunetă, și-a schimbat forma sprâncenelor și arată impecabil.

Adelina de la Mireasa sezon 3 s-a schimbat mult în ultima perioadă. Tânăra este acum brunetă, și-a schimbat forma buzelor și a sprâncenelor și arată impecabil.

Antena 1

Adelina a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Mireasa sezon 3. În competiție, tânăra a format un cuplu cu Alin, fiul doamnei Daniela.

Deși inițial, mama a fost de acord cu această relație, s-a răzgândit după ce a aflat că Adelina a făcut videochat. Au urmat discuții tensionate, iar întreaga poveste avea să se sfârșească cu eliminarea fetei.

Cum a fost parcursul Adelinei la Mireasa sezon 3

Despărțirea lor a fost cu lacrimi, chiar în platoul Mireasa. Ei au dansat împreună pe piesa Addei, ”Mama soacră”, o melodie care vorbește despre o relație tensionată între noră și soacră.

Cu toate că doamna Daniela era hotărâtă să nu o accepte și Alin nu părea convins că-și mai dorește o relație cu ea, Adelina a vrut să lupte pentru iubirea lor. Ea a dorit mult să îl ceară în căsătorie, lucru pe care l-a și făcut după ce a organizat o ieșire cu ajutorul Cosminei, cea care avea să-i devină soție fiului doamnei Daniela.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Ce cupluri au depus actele în vederea căsătoriei

Pentru că Alin nu a răspuns, Adelina a avut la dispoziție 10 zile să-l convingă. Întoarsă în casa Mireasa, avea să aibă certuri dure cu doamna Daniela. La finalul acestei perioade, fata a părăsit competiția și a înțeles că povestea cu Alin a ajuns la final după ce acesta a sunat-o să-i comunice finalul.

Adelina nu a răspuns și cei doi nu au mai discutat. Hotărârea lui Alin a venit după ce, într-o discuție cu tânăra Cosmina, a spus că nu o iubește pe cea cu care forma un cuplu de peste trei luni.

Cum arată acum Adelina de la Mireasa sezon 3

Timpul a trecut și ambii și-au văzut de viață. Alin i-a dat o șansă Cosminei în casa Mireasa sezon 3, acolo unde s-au și logodit în emisia live. În urmă cu câteva luni, ei s-au cununat civil și fata a devenit doamna Georgescu.

Adelina pare să înflorească, ea este foarte activă în social media, acolo unde-i bucură pe internauți cu multe fotografii. Acum, fosta concurentă de la Mireasa este brunetă, și-a schimbat forma sprâncenelor și a buzelor și arată impecabil. Ba mai mult, Adelina s-a mai îngrășat câteva kilograme și a ajuns să aibă un corp de invidiat.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce a spus Alex despre ceea ce a găsit în telefonul Ralucăi. Comentariul care a deranjat-o pe tânără

Mireasa sezon 6. Ce a spus Alex despre ceea ce a găsit în telefonul Ralucăi. Comentariul care a deranjat-o pe tânără... Mireasa sezon 6, 13 decembrie 2022. Conflictul dintre Miruna și Paul a continuat, iar Roxana a intervenit și ea...
Ultimele știri
x