Mireasa, sezon 3. Cum îl alintă Maria pe Liviu. Cei doi soți au plecat la Maramureș și au postat imagini din vila în care stau

Liviu și Maria au devenit familia Olteanu, după ce și-au oficializat iubirea în fața întregii tări. Cei doi câștigători se bucură acum de timpul petrecut împreună și dau frâu liber dorințelor. Cum arată casa din Maramureș în care stau cei doi.

Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 Mireasa

Antena 1/Mireasa

Mireasa sezonul 3 și-a desemnat câștigătorii. Fericiții care au obținut premiul sunt Maria și Liviu, care în prezent au plecat la Maramureș, unde fata locuiește.

Foarte activă pe rețelele de socializare, Maria le arată urmăritorilor imagini din intimitatea casei, acolo unde s-au putut vedea detalii despre vila în care stă. Mai mult decât atât, Maria nu ezistă să-și alinte soțul, aceasta îi spune "iubirea mea" și îl filmează în orice ipostază, chiar dacă el nu vrea.

Cum i-a așteptat mama Mariei pe ea și pe Liviu

În ultimele imagini transmise de proaspăta mireasa, susținătorii au putut vedea că cei doi stau într-o vilă mare, cu etaj, mobilată extrem de modern.

Mai mult, cei doi par să nu aibă nicio grijă pentru că mama Mariei are grijă să le pregătească masa și să îi facă să se simtă perfect. Deși nu a fost de acord cu logodna și căsătoria fiicei sale cu Liviu, aceasta pare că i-a primit cu brațele deschise acasă la ea și le pregătește și masa. Mama Mariei nu a putut veni la ultima ediție a emisiunii Mireasa sezon 3, înainte de Marea Finală, pentru a-și vedea fiica în rochie de mireasă, ba mai mult atunci s-a arătat supărată pe decizia pe care fiica sa o luase.

”Nu m-am uitat deloc, am de lucru azi că mâine dimineață plec. Chiar nu am deschis telefonul deloc. Dacă ea crede că este fericită, să dea dumnezeu să fie. La final faci ce vrei, cum vrei. Dacă se întâmplă și afară cum se întâmplă la Mireasa.. Ai plâns și nu ai fost fericită nicio zi. E decizia ta, faci ce vrei. Nu am fost și nu sunt de acord. Îmi e frică că nu vei fi fericită. E decizia ei, mi-a spus că are 27 de ani și e decizia ei. Nu voi sta eu, va sta ea. Îmi e frică să nu sufere în viață. Dacă ea crede că face un pas bun și crede că va fi fericită, le doresc din tot sufletul și voi fi alături de ei”, a spus doamna Roman.

Liviu a fost atent să toarne vinul în pahare și să se ocupe de ultimele detalii ca totul să fie perfect pentru masa în familie.

Imaginile din interiorul casei au atras atenția fanilor imediat și s-au bucurat să o vadă și pe mama tinerei de 26 de ani. Vezi imaginile în GALERIA FOTO.

Prima reacție a Mariei și a lui Liviu, după ce au câștigat Mireasa

Liviu și Maria au devenit o familie după ce au zis ”Da” în fața ofițerului de stare civilă care a oficializat căsătoria. După ce au fost declarați căsătoriți și au câștigat marele premiu, au plecat la un hotel din București.

Citește și
Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire
Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire
Victor face dezvăluiri neașteptate despre doamna Lenu. Cum spune el că este, de fapt, bunica în viața de zi cu zi
Victor face dezvăluiri neașteptate despre doamna Lenu. Cum spune el că este, de fapt, bunica în viața de zi cu zi
Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres
Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres
Mai multe articole

Imediat ce au părăsit casa Mireasa, locul în care au petrecut atâtea luni și au trăit un carusel de emoții, cei doi s-au cazat la un hotel din centrul Capitalei pentru a se bucura de clipe unice, departe de ochii tuturor.

Maria a postat o fotografie pe Instagram de la momentul nunții, iar ulterior s-a filmat pe Insta Story alături de Liviu, care a copleșit-o cu gesturi de tandrețe.

Povestea cupului Liviu și Maria. Cum au ajuns să se iubească

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Faptul că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare, dar liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu spune că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Tatăl Mariei a vorbit și el în marea finală Mireasa, iar atunci când și-a văzut fiica în rochie de mireasă spune că a avut multe emoții. Mama Mariei nu este prezentă în marea finală și nici tatăl nu a reușit să stea de vorbă cu ea.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Ultimele știri