Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Gestul impresionant pe care Cosmina l-a făcut pentru Alin. „Ești cel mai minunat soț”. Cum s-au fotografiat

Cosmina și Alin, foștii concurenți ai sezonului 3 Mireasa, s-au surprins unul pe altul de sărbători. Cei doi le-au spus fanilor ce cadouri și-au făcut de Crăciun.

Colaj cu Alin și Cosmina Galerie
Cosmina și Alin au participat în sezonul 3 Mireasa | Antena 1

Cosmina și Alin s-au surprins reciproc de Crăciunul acesta. Cei doi le-au povestit fanilor pe YouTube ce cadouri și-au făcut reciproc de primul Crăciun pe care îl petrec împreună. Cosmina le-a spus fanilor că i-a dăruit lui Alin un telefon, iar Alin i-a dăruit Cosminei o masă de machiaj.

Cosmina a avut și o scrisoare pentru Alin, pentru a-și exprima dragostea și fericirea pe care o simte.

Ce i-a transmis Cosmina lui Alin de sărbători. Mesajul emoționant al fostei concurente de la Mireasa

„Câteodată am impresia că nu realizezi cât de mult însemni pentru mine și cât sunt de recunoscătoare pentru iubirea pe care mi-o porți. Te iubesc și îți mulțumesc că te-ai adaptat la felul meu de a fi. Ești cel mai frumos, bun și amuzant soț”, a scris Cosmina în scrisoarea adresată lui Alin.

Alin a fost profund impresionat atât de cadoul primit de la Cosmina, cât și de scrisoarea d ela iubita sa.

De asemenea, și Cosmina s-a bucurat de cadoul pe care Alin i l-a făcut de Crăciun, mărturisind că și-a dorit foarte mult o masă de toaletă.

Totodată, cei doi s-au fotografiat alături de Moș Crăciun și le-au urat Crăciun fericit fanilor.

Citește și: Mireasa sezon 3. Alin, mesaj la aniversarea cu partenera sa, Cosmina. Ce a transmis și cum s-a pozat în brațele iubitei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a evoluat relația dintre Alin și Cosmina, de la Mireasa, sezon 3

Cosmina nu a fost d ela început concurentă în sezonul 3 Mireasa, ea intrând în competiție mai târziu. Cuplul Cosmina și Alin s-a format cu puțin timp înainte de Finala sezonului 3 și pentru că au simțit nevoia d emai mult timp pentru a se cunoaște, Cosmina și Alin au decis să nu se căsătorească în cadrul competiției.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina, fosta concurentă de la Mireasa, declarație de dragoste pentru Alin. Ce poză a publicat

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial sunt foarte activi în mediul online și își țin la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lor. Aceștia au plecat din casa Mireasa cu o mulțime de susținători care le urmăresc postările de pe diferitele platforme sociale.

De când s-a întors din casa Mireasa, Cosmina a dezvăluit că a slăbit foarte mult. Mai mult decât atât, fosta concurentă a mărturisit faptul că a scăpat de 8 kilograme într-o lună și trei săptămâni.

”Am slăbit opt kilograme în o lună jumătate, două. Eu am cerut o dietă de la Alin.”, a spus ea, la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Pentru a demonstra faptul că a scăpat de kilogramele în plus, Cosmina a publicat pe contul de Instagram două imagini care dovedesc asta. Tânăra arată de-a dreptul senzațional, iar acum se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Mireasa 2021, sezon 4. Maria și Marius, fotografie inedită de Crăciun. Cum petrec concurenții care nu s-au căsătorit în ... Cum arată iubita lui Valentin Andrieș, fostul concurent de la Mireasa și iUmor: „O iubesc foarte mult”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x