Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Marian a vorbit despre culisele despărțirii de Andreea. Ce a dezvăluit la Mireasa: Capriciile Iubirii

Marian a fost invitat la Mireasa: Capriciile iubirii, pentru a vorbi despre despărțirea de Andreea. Tânărul a explicat cum s-a ajuns la separare și a mărturisit că în prezent el și fosta soție nu mai țin legătura.

Colaj cu Andreea și Marian Galerie
Marian a vorbit despre despărțirea de Andreea în direct la Mireasa Capriciile Iubirii | Antena 1

Marian și Andreea au fostmat un cuplu îndrăgit în sezonul 3 Mireasa. Cei doi au ajuns până în marea finală și chiar s-au căsătorit, însă de curând susținătorii lor au aflat trista veste a despărțirii. Invitat în platoul Mireasa: Capriciile Iubirii, în emisia live de pe 5 octombrie 2022, Marian a făcut confesiuni despre despărțirea de Andreea.

Întrebat de Gabreiala Cristea despre motivul despărțirii, Marian a vorbit despre faptul că atât el cât și Andreea au două caractere tari și că le-a lipsit răbdarea în căsnicie, motiv pentru care au apărut tot felul de discuții.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Cum a fost surprinsă Andreea Buda la piscină și ce detaliu a atras atenția fanilor

Marian, fostul concurent al sezonului 3 Mireasa a dat detalii despre culisele despărțirii cu Andreea

„Relația noastră s-a încheiat deja de ceva timp. Nu cred că au fost neajunsuri. E cam banală chestia asta, dar pot să spun că a fost nepotrivire de caracter. După ce ieși din casă intervin și altele. În casă ai totul la discreție. Nu știu să zic dacă ar fi chestii cu care n-am mers de comun acord”, a spus Marian în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Marian a mărutirisit că despărțirea dintre el și Andreea a decurs pe cale amiabilă. Tânărul a suspectat faptul că mutarea Andreei la Baia Mare a reprezentat un factor al stresului și mai târziu al despărțirii:

„Cred că și mutarea ei de la București la Baia Mare a fost o cauză. S-a adaptat dar mai greu. Probabil n-am înțeles-o suficient. În timp au fost mai multe discuții. Probabil ne-a lipsit și răbdarea și suntem amândoi caractere foarte tari. Nu prea lăsăm unul de la altul. E o fată independentă care are foarte multe calități. De-asta am ales să ne despărțim pe cale amiabilă. Să nu facem caz din chestia asta”, a explicat Marian.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Ce a postat Marian pe rețelele de socializare, după ce a confirmat despărțirea de Andreea

Întrebat dacă este acum într-o relație, Marian a spus că nu. Totodată, Gabriela Cristea l-a întrebat pe Marian dacă știe cu cine a plecat Andreea în vacanță, pentru că pe rețelele sociale ale Andreei a apărut o imagine cu două bilete de avion, însă tânărul a spus că nu cunoaște dacă Andreea are un nou iubit acum.

„Momentan la mine nu există cineva, când o să fie o să vă anunț. Cu Andreea n-am mai păstrat legătura de ceva timp pentru că am considerat că nu ne face bine chestia asta”, a precizat Marian.

În vara lui 2022 Marian și Andreea confirmau despărțirea pe rețelele sociale.

Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cine e Ada, noua concurentă: „Sunt foarte pregătită să mă căsătoresc”... Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au făcut schimb de roluri între ei. Cum s-a purtat concurenta cu bărbatul și invers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x