Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 1 septembrie 2021. Când au vorbit ultima dată Alexandru și Adelina

Adelina și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au avut o relație timp de cinci ani. Băiatul spune că ultima dată au vorbit în urmă cu trei săptămâni, când se afla în izolare.

colaj de imagini cu alexandru si adelina de la mireasa sezon 4 Galerie
Adelina și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au avut o relație timp de cinci ani. Băiatul spune că ultima dată au vorbit în urmă cu trei săptămâni, când se afla în izolare | Antena 1

”M-a căutat înainte să intru, eram în izolare. Gen să ne împăcăm, acum trei săptămâni. Ideea este că nu a acceptat că nu mai suntem împreună, m-a tot căutat. I-am spus clar că nu, că nu mai există nimic între noi. Nici acum 3 săptămâni. Dacă mă caută, de ce mă caută?”, a explicat Alexandru.

Adelina a negat faptul că a încercat să-l convingă să-și mai dea o șansă.

”Vorbeam amical, de locul de muncă. Mi-ai spus unde ești. Despre asta am vorbit. Am păstrat o relație de prietenie. Ai venit după mine în Germania, ți-ai pus lucrurile la mine în dulap. Să nu exagerăm.”, a spus Adelina, care a recunoscut că știa de faptul că Alexandru se va afla în competiție.

Reacția lui Alexandru când a văzut că Adelina se află în competiție

”Nu cred, am văzut ceva...”, a spus Alexandru când a văzut-o pe Adelina. ”Pe ea o cunosc, am avut o relație cu ea. Nu are rost să facem cunoștință”, a zis el după ce le-a pupat pe toate fetele, dar pe Adelina nu a salutat-o.

Ieri, 31 august 2021, tânăra a specificat faptul că nu era sigură de prezența lui Alexandru în competiția Mireasa.

”Știam că s-a înscris la o emisiune, nu eram sigură. Și în timpul relației s-a înscris și pe la alte emisiuni. Știam că se înscrie la emisiuni, dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici”, a adăugat Adelina.

Simona Gherghe a specificat că regulamentul interzice ca doi foști iubiți să participe la show-ul matrimonial. ”Singurul lucru pe care îl puteți face este să continuați și să nu aveți nimic unul cu altul”, a afirmat Simona.

Atunci ambii au susținut că se află în show pentru a-și reface viața.

”Dacă zici că ești vindecată, de ce m-ai căutat mereu? Am bănuit că e aici, speram să nu fie adevărat. Eu sunt foarte atent la detalii și am văzut că pe o cutie scria Adelina Tătucu. Spunea Ion despre ea și totul ducea la ea. Mă gândeam că despre ea este vorba. Chiar vreau să cunosc fetele”, a zis Alexandru.

Mireasa sezon 3. Cum arată sora Adelinei Iacob. Fosta concurentă a postat imaginea pe internet... Mireasa sezon 4, 1 septembrie 2021. Mohamed și Raluca au avut un blind date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x