Mireasa sezon 4, 1 septembrie 2021. Când au vorbit ultima dată Alexandru și Adelina

Adelina și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au avut o relație timp de cinci ani. Băiatul spune că ultima dată au vorbit în urmă cu trei săptămâni, când se afla în izolare.

Adelina și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au avut o relație timp de cinci ani. Băiatul spune că ultima dată au vorbit în urmă cu trei săptămâni, când se afla în izolare

Antena 1

”M-a căutat înainte să intru, eram în izolare. Gen să ne împăcăm, acum trei săptămâni. Ideea este că nu a acceptat că nu mai suntem împreună, m-a tot căutat. I-am spus clar că nu, că nu mai există nimic între noi. Nici acum 3 săptămâni. Dacă mă caută, de ce mă caută?”, a explicat Alexandru.

Adelina a negat faptul că a încercat să-l convingă să-și mai dea o șansă.

”Vorbeam amical, de locul de muncă. Mi-ai spus unde ești. Despre asta am vorbit. Am păstrat o relație de prietenie. Ai venit după mine în Germania, ți-ai pus lucrurile la mine în dulap. Să nu exagerăm.”, a spus Adelina, care a recunoscut că știa de faptul că Alexandru se va afla în competiție.

Reacția lui Alexandru când a văzut că Adelina se află în competiție

”Nu cred, am văzut ceva...”, a spus Alexandru când a văzut-o pe Adelina. ”Pe ea o cunosc, am avut o relație cu ea. Nu are rost să facem cunoștință”, a zis el după ce le-a pupat pe toate fetele, dar pe Adelina nu a salutat-o.

Ieri, 31 august 2021, tânăra a specificat faptul că nu era sigură de prezența lui Alexandru în competiția Mireasa.

”Știam că s-a înscris la o emisiune, nu eram sigură. Și în timpul relației s-a înscris și pe la alte emisiuni. Știam că se înscrie la emisiuni, dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici”, a adăugat Adelina.

Simona Gherghe a specificat că regulamentul interzice ca doi foști iubiți să participe la show-ul matrimonial. ”Singurul lucru pe care îl puteți face este să continuați și să nu aveți nimic unul cu altul”, a afirmat Simona.

Atunci ambii au susținut că se află în show pentru a-și reface viața.

”Dacă zici că ești vindecată, de ce m-ai căutat mereu? Am bănuit că e aici, speram să nu fie adevărat. Eu sunt foarte atent la detalii și am văzut că pe o cutie scria Adelina Tătucu. Spunea Ion despre ea și totul ducea la ea. Mă gândeam că despre ea este vorba. Chiar vreau să cunosc fetele”, a zis Alexandru.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri