Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 2 octombrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Publicul a avut la dispoziție o săptămână să își voteze Mama, Fata și Băiatul Săptămânii, iar gala din 2 octombrie este una plină de surprize.

concurenții-mireasa Galerie
Publicul a avut la dispoziție o săptămână să își voteze Mama, Fata și Băiatul Săptămânii, iar gala din 2 octombrie este una plină de surprize. | Antena 1

Telespectatorii au votat intens și în această săptămână, iar concurenții au așteptat cu sufletul la gură să vadă clasamentul. Emoțiile și presiunea nu au lipsit din peisaj, iar așteptarea a fost una foarte grea pentru cei din casa Mireasa.

După ce au fost analizate foarte bine momentele din aceasta săptămână plină de surprize, Simona Gherghe a fost cea care a anunțat spre finalul Galei din 2 octombrie care sunt preferințele publicului.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 2 octombrie 2021

Clasamentul din această sâmbătă a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toată lumea. Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune.

Timpul a trecut foarte repede în casa Mireasa, iar concurenții au început să lege relații extrem de speciale, lucru care nu poate fi trecut cu vederea de către cei din fața micilor ecrane.

Citește și: Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Un băiat și o fată au părăsit competiția

În această gală am avut parte și de o surpiză în clasamentul mamelor. Cea mai votată de public a fost doamna Rodica.

Cum arată clasamentul fetelor în Gala Mireasa 2 octombrie 2021

1. Ana

2. Alina

3. Adelina

Amalia are imunitate pentru că se află de o săptămână în casa Mireasa.

Cum arată clasamentul băieților în Gala Mireasa 2 octombrie 2021

1. Alexandru

2. Marius

3. Victor

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cine este Carmen, noua concurentă din casa Mireasa. Doamna Ioana nu și-a mai putut lua ochii de la ea

Telespectatorii au fost cei care și-au ales favoriții și i-au menținut în top 3 oferindu-le imunitate. În Gala de pe 2 octombrie 2021 am avut parte de o răsturnare de situație, băieții au fost nevoiți să voteze fata care va trebui să părăsească emsiunea.

Cum arată clasamentul publicului din 25 septembrie 2021

Top 3 fete:

1. Ana

2. Alina

3. Adelina

Mama favorită este doamna Eugenia, mama lui Marius.

Top 3 băieți:

1. Alexandru

2. Petrica

3. Marius

În Gala din 25 septembrie mamele au votat spre eliminare o fată. Acestea au nominalizat-o pe Raluca, cea care a format un cuplu cu Ion pentru scurtă vreme. Doamna Gabi a nominalizat-o pe Andrada, pe motiv că a intervenit în cearta fetelor, care a avut loc sâmbăta trecută. Fata nu a tăcut și Victor a fost violent verbal cu doamna Gabi, despre care a zis că ar trebui să părăsească competiția.

Raluca a intrat în cursa pentru eliminare alături de Maria. După ce publicul a votat, Raluca a fost trimisă să își facă bagajele, însă în casa Mireasa s-a întâmplat o situație fără precedent. Mamele au ales ca Speranța să părăsească casa în locul Ralucăi.

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Ce concurentă a părăsit casa Mireasa. Doamna Lenu a izbucnit în lacrimi... Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze și Izabela s-au căsătorit civil. Prima imagine după momentul unic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x