Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Cine este Carmen, noua concurentă din casa Mireasa. Doamna Ioana nu și-a mai putut lua ochii de la ea

Carmen este noua concurentă care va intra în casa Mireasa, iar primele care au cunoscut-o au fost mamele. Tânăra le-a impresionat cu frumusețea ei și cu felul carismatic, iar doamna Ioana a fost cea mai încântată de venirea ei.

mamele-mireasa-sezonul-4 Galerie
Carmen este noua concurentă care va intra în casa Mireasa, iar primele care au cunoscut-o au fost mamele. | Antena 1

Carmen a venit mai pregătită ca niciodată să surprinsă telespectatorii și mamele cu aspectul său fizic. Aceasta a pășit cu încredere în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii și a întors toate privirile.

După ce au analizat-o în amănunt cu privirea, mamele au confundat-o cu o fostă concurentă din casa Mireasa sezonul 3: "Am văzut-o, a mai fost, nu? sau doar seamănă cu o fostă concurentă din sezonul 3. Seamănă leit"

Gabriela Cristea a ținut să le liniștească pe mame și a dezvăluit că tânăra nu și-a căutat până acum iubirea în casa Mireasa.

Cine este Carmen, noua concurentă din casa Mireasa

Carmen, aka Caramela, are 23 de ani și vine tocmai de la Oradea. Concurenta este pasionată de muzică și dans, motiv pentru care practică dansurile populare de la vârsta de 7 ani.

"Este cea mai mare pasiune a mea și la care o să renunț foarte greu!", a dezvăluit tânăra la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Cum arată Amalia, noua concurentă. Doamna Lenu a plăcut-o instant

O altă pasiune care i-a devenit și meserie este make-up-ul, în viața de zi cu zi fiind un make-up artist senzațional. De asemenea, tatuajele de pe trupul său nu au putut să treacă neobservate. Carmen a dezvăluit că are 13 tatuaje și toate au câte o poveste deosebită de viață.

"Sunt genul de persoană foarte prietenoasă, sunt sufletistă, deși de multe ori nu par. Lumea mă vede sau mă percepe arogantă, dar în momentul în care îmi deschid sufletul au o surpriză de fiecare dată.", s-a descris tânăra.

Carmen s-a decis să vină din două motive clare la Mireasa: "M-am gândit să mă înscriu la această emisiune pentru că m-am simțit într-o monotonie. Și am zis de ce nu? să încerc, să văd despre ce este vorba. N-am avut nicio relație de 4 ani și am zis că poate fi ceva."

Carmen a reușit să o cucerească pe doamna Ioana

Doamna Ioana a rămas impresionată de pasiunea pe care o are tânăra pentru dans, motiv pentru care consideră că s-ar putea lega ceva în ea și Petrică.

"S-a activat doamna Ioana", a spus Gabriela Cristea.

Mamele au rămas surprinse de reacția doamnei Ioana, care s-a luminiat la față când a auzit că concurenta a venit și cu costumul național după ea. Totodată, doamna Lenu a schimbat locul cu doamna Ioana pentru ca aceasta să vorbească mai mult și să o vadă mai de aproape pe Carmen.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cum arată Ionuț, noul concurent și pe cine place. A descris concurenta preferată, dar nu a dat nume

"Când am auzit de artistă... Știți că la ceteraș trebuie artistă", a mărturisit doamna Ioana, vizibil încântată de venirea concurentei.

Deși doamna Ioana i-a dat de înțeles lui Carmen că și-ar dori să o aibă ca noră, tânăra a dezvăluit că așteaptă să cunoască fiecare băiat în parte și că nu are un favorit în momentul de față.

"Îmi doresc să nu fie gelos și posesiv. Cel mai important, pentru că artiștii nu prea suportă persoanele geloase lângă ele.", a zis Carmen.

Mireasa 2021, sezon 4. Maria, în lacrimi după ce a vorbit cu mama sa. Ce durere poartă în suflet... Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Concurenții au avut parte de prima noapte împreună. Cum au fost surprinși Andrada ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x