Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Ce relație are Raluca cu mama lui Ion. Băiatul a dat tot din casă: ”Degeaba vă uitați urât că nu aveți chimie”

Ion Șaulescu a povestit la Mireasa Capriciile Iubirii cum se înțeleg mama lui și soția sa, Raluca. Acesta a mărturisit că între noră și soacră nu există chimie.

ion si raluca in fata primarului la finala mireasa sezon 4 Galerie
Ion Șaulescu a povestit la Mireasa Capriciile Iubirii cum se înțeleg mama lui și soția sa, Raluca. Acesta a mărturisit că între noră și soacră nu există chimie. | Antena 1

Ion și Raluca din sezonul 4 formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Mireasa. Cei doi au avut o relație tumultoasă, însă sunt de nedespărțit din momentul în care tânărul a realizat cât o iubește.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 iulie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Raluca, relație tensionată cu soacra?! Cum se înțelege cu mama lui Ion

În emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii, Ion a povestit cum se înțeleg soția și mama lui. Acesta spune că e evidentă lipsa de chimie dintre cele două.

”Poți să dai în viața asta de o soacră, care orice ai face nu te place. Sunt foarte mari șansele. Mai mult sau mai puțin (n.r. a fost întrebat dacă vorbește din experiență). Între nevasta mea și soacra-sa nu e cea mai bună relație de prietenie, nici vreo relație de dușmănie.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, curtat de o tânără din afara casei. I-a trimis o scrisoare. Reacția Sabrinei

Vedeți că se simte acolo unde nu există chimie între soră și noră. Unde nu e, nu e, degeaba vă uitați urât că nu aveți chimie. Chiar nu au. Am avut grijă. Azi e vineri, mâine nu muncesc, pot să stau oriunde în caz că nu mă primește. Stau prin mașină, pe undeva, nu e problemă.”, a povestit Ion.

Cum a cerut-o Ion în căsătorie pe Raluca

Ion de la Mireasa sezon 4 a cerut-o în căsătorie pe Raluca în cadrul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars.

După ce a fost difuzat un material cu parcursul relației lor, Paula Chirilă a spus că se întâmplă multe lucruri în jurul lor, făcând referire la logodnele de la Mireasa. Atunci, Ion s-a ridicat și, puțin încurcat de cutia inelului, care se agățase de sacou, s-a pus în genunchi.

”Păi dacă în jurul nostru se întâmplă lucruri, ar trebui să se întâmple și pentru noi. Stai că nu mai iese (n.r. cutia cu inelul)”, a spus Ion și s-a așezat în genunchi în fața Ralucăi.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana și Andrei, despărțiți din nou de 500 de km. Celelalte cupluri îi vor în Finală

”Vai, nu cred. Da, vreau să fiu soția ta.”, a zis Raluca. Tânăra nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și cu atât mai puțin în emisiunea live de la Antena Stars. ”Vai, nu cred. Mamă, deci nu-mi vine să cred. Ce mi-ai făcut?! Ce mi-ai făcut?!”, a mai adăugat ea.

Ion: ”M-am asigurat că vei petrece pe bune următorii 45 de ani lângă mine.” Însă Raluca era atât de emoționată încât a rămas fără cuvinte: ”Nu pot să vorbesc, trebuie să mă înțelegi. Te iubesc. Aoleu, aoleu.”

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a apărut pe profilul Yanei după ce l-a revăzut pe Andrei... Mireasa 2022, sezon 5. Răsturnare de situație în cazul Sabrinei și lui Perneș. Ce vor să facă în Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x