Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Fratele lui Petrică și-a adus iubita să-i cunoască pe concurent și doamna Ioana

Doamna Ioana și-a revăzut fiica, Ileana, și pe Vasile, fiul ei cel mic. Aceștia au fost prezenți în platoul ”Mireasa- Capriciile Iubirii” alături de iubita tânărului.

petrica si ela la mireasa capriciile iubirii Galerie
Doamna Ioana și-a revăzut fiica, Ileana, și pe Vasile, fiul ei cel mic. Aceștia au fost prezenți în platoul ”Mireasa- Capriciile Iubirii” alături de iubita tânărului | Antena 1

”Îmi face o surpriză.”, a zis doamna Ioana, după ce i-a văzut pe fiul și fiica sa. Între ei se afla nimeni alta decât iubita băiatului ei. ”Cred că e prietena”, a zis Petrică.

Citește și: Mătușa Mariei, tranșantă după ”trădarea” lui Marius. Ce a sfătuit-o și ce reproșuri a avut la adresa Eugeniei

”Seamănă cu tatăl lui. Umblă la fete mai demult. Prea repede se grăbesc”, a zis doamna Ioana. Atunci, Gabriela Cristea a făcut prezentările: ”Dați-mi voie să o prezint pe Giulia.”, a spus moderatoarea emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars.

Doamna Ioana a observat că fiul său, Vasile, este foarte emoționat și l-a încurajat să fie mai incisiv: ”Vorbește dacă ai venit aici”.

Întrebată dacă își însoară ambii băieți într-un an, ea a zis: ”Eu nu știu. Eu zic să mai stea, să nu se grăbească. Au mai fost la noi nunți, au făcut doi frați împreună.”

Citește și: Mireasa Sezonul 4, 5 octombrie 2021. Amalia este de părere că Marius vrea să scape de Maria

”Acum aproximativ 8 luni de zile, dar nu am putut să o cunosc pe doamna Ioana sau să mă prezinte părinților înainte să ne cunoaștem și să fim siguri de ceea ce vrem”, a povestit Giulia despre relația ei cu fiul doamnei Ioana.

Mama lui Petrică s-a arătat surprinsă de veste: ”Nu am știu nimic, e o surpriză.”

Cine este Petrică de la Mireasa sezon 4

Petrică Nemeș are 25 de ani și este din Călinești, Mureș. Este cântăreț bisericesc angajat, cântă la evenimente cu vioara și când nu a cântat, pe timpul pandemiei, s-a apucat să facă surprize la domicilliu.

Petrică Ioan Nemeș și-a dorit să intre în casa Mireasa pentru o experiență nouă. Nu crede neapărat că o să se însoare, dar își dorește o relație.

”Eu mă gandesc chiar să devin preot și mi-ar plăcea să-mi fie alături să-mi îndeplinesc visul. Nu sunt încă hotărât să fac acest pas, există această posibilitate.”, a spus el.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria, Amalia și Marius, față în față după ce s-a aflat că s-au sărutat în absența camerelor

Mireasa 2021, sezon 4. Maria, Amalia și Marius, față în față după ce s-a aflat că s-au sărutat în absența camerelor... Mireasa sezon 4. Mătușa Mariei a sfătuit-o pe fată să renunțe la Marius: ”Nu leagă două vorbe”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x