Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Mătușa Mariei a sfătuit-o pe fată să renunțe la Marius: ”Nu leagă două vorbe”

Familia Mariei este împotriva unei eventuale relații între concurentă și Marius de la Mireasa sezon 4, după ce tânărul a recunoscut că a sărutat-o pe Amalia.

maria de la mireasa sezon 4 in timp ce priveste atenta in fata Galerie
Familia Mariei este împotriva unei eventuale relații între concurentă și Marius de la Mireasa sezon 4, după ce tânărul a recunoscut că a sărutat-o pe Amalia | Antena 1

”Voiam să-ți spun să-l lași pe Marius în pace. Ți-a dat o pauză, lasă-l în pauza pe care o merită. Vezi-ți de viața ta, Marius nu este de tine. Tu ești o fată deșteaptă. Ți-ai dorit un băiat ca Marius la fizic, dar ți-ai dorit și un băiat deștept, ca să ai ce discuta cu el. Nu prea văd ce ai de discutat cu Marius. Marius, când la Amalia, când la tine, când acolo.

Fii demnă, fii cu capul pe umeri, așa cum te știm. Indiferent că vei rămâne sau nu în emisiune, ieși cu capul sus, nu mai sta după Marius. Nu te merită. Ești o fată de nota zece.”, a spus doamna Silvia, mătușa Mariei, la Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 4. Fratele lui Petrică și-a adus iubita să-i cunoască pe Petrică și doamna Ioana

Mătușa Mariei spune că părinții fetei sunt dezamăgiți de ea

Aceasta a mai spus că părinții Mariei sunt foarte dezamăgiți: ”Nu vor să mai intervină. Sunt foarte dezamăgiți, puțin și de comportamentul ei că se lasă dusă de Marius. Marius le duce pe amândouă de nas. Doamna Eugenia, astăzi în emisiune, râdea când Maria suferea. Am văzut-o că suferă, o cunosc, îi cunosc grimasele, tot.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria, Amalia și Marius, față în față după ce s-a aflat că s-au sărutat în absența camerelor

Râdea, dar nu s-a gândit nicio secundă că mama ei poate plânge acasă și nu poate să facă nimic. Ne-am schimbat complet părerea despre doamna Eugenia și despre Marius. Marius nu leagă două cuvinte. Și să stea mai departe de doamna Gabi. Considerăm că are o influență negativă asupra Mariei. O duce în niște discuții, poate ea nu-și dă seama pe moment. Noi așa vedem de acasă.”

În timpul cât mătușa sa, Silvia, a vorbit, Maria nu a scos niciun cuvânt. Tânăra a părut că mai are puțin până să plângă, îndurerată de toate cuvintele pe care le auzea.

Mireasa sezon 4. Fratele lui Petrică și-a adus iubita să-i cunoască pe concurent și doamna Ioana... Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria nu mai sunt în cunoaștere. Decizia i-a aparținut concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x