Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Imagini rare cu doamna Ioana, mama lui Petrică. Cum a fost filmată după o absență semnificativă în social media

După ce și-au pierdut bebelușul nenăscut, Ela și Petrică Nemeș nu au mai fost atât de activi în social media. Astfel, imagini cu doamna Ioana nu au mai apărut în spațiul public.

colaj de imagini cu ela si doamna ioana de la mireasa sezon 4 Galerie
După ce și-au pierdut bebelușul nenăscut, Ela și Petrică Nemeș nu au mai fost atât de activi în social media. Astfel, imagini cu doamna Ioana nu au mai apărut în spațiul public. | Antena 1

În casa Mireasa sezon 4, doamna Ioana a avut un parcurs controversat. Aceasta ba îi susținea pe Ela și Petrică, ba se opunea dur relației lor.

Cei doi tineri au trecut prin clipe grele împreună, încercând să-i țină piept doamnei Ioana, care își dorea un alt gen de fată pentru fiul său.

Însă Petrică a rămas ferm pe poziții și a continuat relația cu aleasa inimii sale. Curând, ei s-au logodit și, după nunta din Marea Finală, doamna Ioana a părut să privească relația lor cu alți ochi.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce a ezitat Antonio când Sabrina l-a rugat să folosească amuleta pentru a o salva de la eliminare

În afara casei Mireasa, Ela și socra sa au început să aibă o relație armonioasă. Iată că acum, doamna Ioana, a fost filmată cu zâmbetul pe buze, în timp ce se afla la o terasă.

Deși a trecut printr-o cumpănă, după ce Ela a pierdut sarcina, se pare că aceasta privește viitorul cu entuziasm.

Imagini rare cu doamna Ioana, mama lui Petrică

”Mama soacră, ce faci?”, se aude Ela întrebând pe fundal. Doamna Ioana, foarte veselă, spune: ”Uite, am venit aici cu nora Ela de la Mireasa, Petrică, fiul meu, colegul lui, Cosmin. Și cu Iuliana fata. Am venit și noi la o pizza, la aer curat, că ne-am săturat de sapă și lucrul la câmp. Mai venim și la o pizza, la oraș. Așa e frumos”

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș

Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 mai 2023. Roberto are nevoie de operație după ce s-a accidentat în casă: ”Mi-a venit rău”

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa, sezon 5. Care e statusul relației dintre Anda și Leo. Ultimele imagini publicate în mediul online de ei sunt gr... Mireasa sezon 7. De ce au lăcrimat Gabriela Cristea și Paula Chirilă la Capriciile Iubirii. Ceva le-a emoționat foarte m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x