Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 mai 2023. Roberto are nevoie de operație după ce s-a accidentat în casă: ”Mi-a venit rău”

Fetele au avut task-ul Sfoara, iar Roberto s-a accidentat în timp ce se juca cu tinerii. Acesta are nevoie de operație.

roberto langa mai multi medici in casa mireasa sezon 7 Galerie
Fetele au avut task-ul Sfoara, iar Roberto s-a accidentat în timp ce se juca cu tinerii. Acesta are nevoie de operație. | Antena 1

Simona a câștigat în duelul cu Sabrina. Anemona a renunțat, iar Maria a câștigat. Au urmat Cătălina și Irina. Învingătoare a fost iubita lui Vlad. Hatice a câștigat detașat în lupt a cu Daiana, pe care a tras-o pe jos, pe parchet. Maria a fost apoi învinsă de Simona.

Lupta dintre Cătălina și Hatice a fost dură, câștigată fiind de Hatice. În finală au fost Simona și Hatice. A câștigat iubita lui Mihai.

Roberto are nevoie de operație după ce s-a accidentat în casă: ”Mi-a venit rău”

Cătălina a fost rănită în urma probei cu sfoara. Nu a fost singurul, căci Roberto a avut nevoie de intervenția medicului. El a vrut să încerce și a căzut pe spate.

Are tendoanele rupte, a dezvăluit Simona Gherghe în ediția Mireasa din 19 mai 2023. Medicii au considerat că e mai potrivit ca acesta să meargă la camera de gardă. ”Nu pot să le mișc”, le-a zis Roberto cadrelor medicale despre degetele accidentate.

Concurentul s-a întors cu mâna în ghips. ”Nu cred așa ceva”, a zis Dima, care l-a întrebat dacă e bine.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce au lăcrimat Gabriela Cristea și Paula Chirilă la Capriciile Iubirii. Ceva le-a emoționat foarte mult

”M-am întors la chirurgie plastică. Mi-au zis că trebuie să mă opereze. Mi-a venit rău. E prea mare durerea”, a afirmat Roberto. Astăzi a scăpat de ghips, dar trebuie operat.

Roberto a spus că a refuzat operația astăzi pentru că i s-a făcut rău și chiar s-a zbătut ca să scape de cadrele medicale. ”Nu am leșinat, dar mi s-a zis că m-am îngălbenit la față”, a adăugat el.

Pentru că astăzi, 19 mai 2023, a refuzat intervenția, Roberto va fi operat luni. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 5. Surpriza pe care i-a făcut-o Giovana lui Sese de ziua lui. Ce i-a transmis fosta câștigătoare soțului ... Mireasa sezon 7, 19 mai 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andrei- Simona și Dima- Sabrina. Cine părăsește comp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x