Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului său și al lui Valentin. Cu cine seamănă micuțul

Alina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a distribuit în mediul online un filmuleț adorabil în care apare fiul său. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a arătat susținătorilor chipul băiețelului ei.

Colaj cu Alina și Valentin la Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Alina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a distribuit în mediul online un filmuleț adorabil în care apare fiul său | Antena 1

Este fericirea mare în familia Mireasa. Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 al show-ului matrimonial, au devenit părinți în urmă cu aproximativ două săptămâni. Tânăra a adus pe lume un băiețel adorabil și perfect sănătos.

Cei doi trec prin cele mai frumoase clipe din viața lor. Aceștia abia așteptau să își strângă în brațe micuțul, lucru care s-a întâmplat pe 18 ianuarie 2024. Fiul lor pe nume Heracles a „topit” inimile susținătorilor din mediul online.

Pentru că Alina și Valentin sunt destul de activi pe contul de Instagram, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa nu au uitat să își anunțe prietenii virtuali că familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Probleme de sănătate pentru Antonio. Ce se întâmplă cu soțul Mariei

Chiar tânărul a publicat o imagine înduioșătoare cu soția și fiul lui din spital, în ziua în care micuțul a fost născut. Vestea i-a uimit pe internauții care au vrut să le transmită felicitări și cuvinte frumoase.

Primele imagini cu chipul lui Heracles, fiul Alinei și al lui Valentin din sezonul 5 Mireasa

De curând, Alina și-a încântat susținătorii cu un videoclip senzațional în care apare micuțul ei. Aceasta a distribuit la InstaStory o postarea a unui membru al familiei prin care le arăta tuturor chipul băiețelului său și al lui Valentin.

Heracles a fost filmat de mămică lui în timp ce stătea liniștit în brațele unui tânăr. Acesta a reușit să atragă toate privirile cu frumoasele trăsături ale feței și ipostaza simpatică în care a fost surprins.

Un lucru este cert, băiețelul a moștenit frumusețea de la cei doi părinți ai săi. Din imagini se poate observa că acesta seamănă mai mult cu tatăl lui.

De când a apărut în viața lor Heracles, Valentin și Alina radiază de fericire. Foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa se bucură de fiecare moment petrecut alături de minunea lor, dar și de experiența pe care o trăiesc pentru prima dată în calitate de părinți.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Cum a început povestea de dragoste dintre Valentin și Alina de la Mireasa sezonul 5

Valentin și Alina s-au cunoscut în casa sezonului 5 Mireasa. Cei doi nu aveau în plan să iasă din competiție căsătoriți. Aceștia nu se așteptau nici măcar să își găsească sufletul pereche în show-ul matrimonial, însă norocul le-a surâs.

După ce au intrat într-o cunoaștere cu alți concurenți din emisiune, Valentin și Alina și-au dat seama că ar putea să existe o conexiune între ei. Relația dintre ei a început cu pași timizi, dar siguri.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Maria și ce poveste de viață are. Trebuia să se căsătorească în vara anului 2024

Cei doi au avut parte de multe certuri și neînțelegeri în casa sezonului 5 Mireasa, însă n-au renunțat unul la celălalt. Mai mult, aceștia au spus „DA” în marea Finală a reality show-ului chiar în fața ofițerului de stare civilă.

În prezent, Valentin și Alina trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel.

Mireasa sezonul 7. Probleme de sănătate pentru Antonio. Ce se întâmplă cu soțul Mariei... Ioana și Marius de la Mireasa au sărbătorit 3 luni de relație. Ce surpriză i-a făcut el și ce declarație de dragoste au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x