Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Andrei Cica, apariție rară pe internet. Cât de mult s-a schimbat fostul iubit al frumoasei Yana

Andrei, fostul iubit al Yanei, este o persoană foarte discretă. Postările sale în social media sunt foarte rare.

Mireasa sezon 5. Andrei Cica, apariție rară pe internet. Cât de mult s-a schimbat fostul iubit al frumoasei Yana Galerie
Andrei, fostul iubit al Yanei, este o persoană foarte discretă. Postările sale în social media sunt foarte rare. | Antena 1

În casa Mireasa, Andrei a pășit alături de mama sa, doamna Mioara. Și-a arătat interesul pentru câteva fete, însă nu a avut nicio relație până la intrarea Yanei în competiție.

Focul dintre ei a fost foarte mare și relația scurtă presărată cu mai multe împăcări și despărțiri. După ce fata a fost nevoită să părăsească competiția, cei doi au continuat să fie împreună, iar producția i-a ajutat să discute prin call video.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Maria și Ștefan au sărbătorit logodna la hotel. Primele lor impresii după noaptea fără camere

Mireasa sezon 5. Andrei Cica, apariție rară pe internet. Cât de mult s-a schimbat fostul iubit al frumoasei Yana

Articolul continuă după reclamă

În Finală, Andrei a pășit la brațul mamei, căci iubita sa era la Chișinău. S-au regăsit după terminarea competiției și au mai rămas împreună câteva luni.

Despărțirea a fost cu scandal pentru că Yana a postat mai multe convorbiri în care era jignită de către fostul concurent de la Mireasa.

Recent, Andrei a apărut în compania Costinelei, fostă concurentă și ea a show-ului matrimonial. La momentul respectiv, cei doi subliniau că sunt doar prieteni.

De altfel, Andrei este foarte discret și aparițiile sale în social media sunt rare. Ultima a avut la finalul acestei săptămâni, când a postat un selfie.

Fostul iubit al Yanei poartă o cămașă albă și pare că și-a schimbat tunsoarea.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Sergiu, mesaj cu subînțeles după ce Madi s-a afișat cu noul iubit. Ce a ținut să sublinieze

Ce studii are Andrei de la Mireasa sezonul 5

Andrei de la Mireasa sezon 5 povestea, la începutul emisiunii, că a urmat cursurile Facultății de Științe Economice și că are o licență în asigurări.

”Mă numesc Andrei Mihai Cica. Am 25 de ani și sunt din orașul Bacău. Sunt consultant financiar în asigurări, iar ca și pregătire școlară am terminat Facultatea de Științe Economice, am făcut și un master și am și o licență în asigurări.

Sunt o persoană religioasă, sunt creștin ortodox, nimic fără Dumnezeu, asta o pot spune sigur. Provin dintr-o familie numeroasă, patru băieți și o soră, am și trei nepoței. Suntem o familie crescută la țară, simplă, o familie muncitoare cu tradiții”, a spus concurentul de la Mireasa.

Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024. Mama Antoniei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Daniela... Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024. Spiritele s-au încins între Antonia și Elena. De ce s-au certat: „Te-a cumpărat cu tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x