Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”

Sabrina și Perneș nu mai sunt împreună, a anunțat tânărul. La o oră după acest moment, fata a postat un mesaj pe Instagram.

sabrina in rochie de mireasa si pernes in sacou roz dupa ce si-au spus ”da” in fata ofiterului de stare civila Galerie
Sabrina și Perneș nu mai sunt împreună, a anunțat tânărul. La o oră după acest moment, fata a postat un mesaj pe Instagram. | Antena 1

În după amiaza de 6 decembrie 2022, Perneș a anunțat că el și Sabrina nu mai formează un cuplu. Despărțirea are loc la doar câteva luni de la momentul care i-a emoționat pe toți: fata i-a spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă și și-au jurat iubire veșnică.

În interviul de după cununie, ei spuneau clar că vor lupta pentru relația lor și că le vor da peste nas cârcotașilor. Nu se știe ce s-a întâmplat între ei, cert este că povestea lor pare să fi ajuns la final.

Citește și: Mireasa sezon 5. Perneș anunță că nu mai formează un cuplu cu Sabrina. Mesajul lui

”Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și as avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea. Dacă aveți întrebări, dacă vreți să vedeți ce face, îi puteți scrie. Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu.”, a zis Perneș pe Instagram.

Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”

Câteva zeci de minute mai târziu, Sabrina a postat un mesaj care pare să facă referire la finalul căsniciei cu Perneș.

”Uneori trebuie să accepți adevărul și să te oprești din a îți mai irosi timpul cu oamenii nepotriviți. Unii oameni nu realizeaza cât de mult ești lângă ei până nu dispari.”, a fost mesajul distribuit de Sabrina pe contul său de Instagram.

Reamintim că Sabrina și Perneș au avut o poveste cu nădăbăi, care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Cei doi tineri au format un cuplu atipic pentru casa Mireasa, însă lucrurile păreau să se fi așezat între ei în ultimele săptămâni de competiție.

Ba mai mult, după Finală, ei și-au mărit familia cu încă un membru: o pisică, și păreau fericiți. Cel puțin așa pozau în social media, acolo unde postau poze cu familia lor și chiar și cu doamna Ecaterina.

Mireasa sezon 5. Perneș anunță că nu mai formează un cuplu cu Sabrina. Mesajul lui... Mireasa sezon 5. Sabrina și-a făcut un tatuaj după despărțirea de Perneș. Ce a scris pe piele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x