Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Cum s-au afișat Valentin și Alina împreună, după zvonurile că s-au despărțit. Ce imagine a publicat tânăra

Alina, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, a publicat o imagine neașteptată în mediul online care a luat pe toată lumea prin surprindere. Tânăra nu s-a mai putut abține și a lămurit curiozitatea susținătorilor. Mulți și-au dorit să afle dacă zvonurile despărțirii de Valentin sunt adevărate.

Galerie
Alina, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, a publicat o imagine neașteptată în mediul online care a luat pe toată lumea prin surprindere | Antena 1

În luna iulie, Valentin și Alina de la Mireasa sezonul 5 și-au îngrijorat prietenii virtuali cu mesajele transmise în mediul online. Postările au dat de gândit urmăritorilor, crezând că cei doi au ajuns în prag de divorț.

Mai multe zvonuri legate de o posibilă despărțire au apărut pe grupurile show-ului matrimonial. Valentin și Alina nu au ieșit public să lămurească situația, fapt pentru care fanii cuplului au început să considere speculațiile ca fiind adevărate.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima imagine cu Ares, fiul lor, alături de Hurrem. Ipostaza înduioșătoare cu frățiorii

De curând, tânără nu s-a mai putut abține și a publicat o imagine neașteptată pe contul de Instagram, acolo unde își ține la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața ei. InstaStory-ul ei a luat pe toată lumea prin surprindere.

Articolul continuă după reclamă

Cum s-au pozat Valentin și Alina, foștii concurenți de la Mireasa sezonul 5, atunci când prietenii virtuali credeau că s-au despărțit

După aproximativ o lună în care s-a vorbit că ar fi în prag de divorț, Alina s-a decis să facă „lumină” în ceea ce privește acest subiect controversat. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 a distribuit pe rețelele sociale o poză în care apare alături de soțul ei și fiul lor.

În plus, tânăra a ținut să precizeze că a fost la o întâlnire cu bărbatul alături de care are un copil. Alina a publicat și o imagine cu trandafirul roșu pe care l-a primit de la Valentin, dar și cu inelul de logodnă.

„Așa arată date-ul perfect!”, a scris ea în dreptul postării.

Un lucru este cert, fosta concurentă de la Mireasa a vrut să își liniștească susținătorii în ceea ce privește relația ei cu Valentin. Se pare că cei doi sunt împreună, infirmând toate zvonurile despre separare.

Cum a început povestea de iubire dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezonul 5

Sezonul 5 Mireasa a fost cu noroc pentru Valentin și Alina. Cei doi s-au găsit unul pe celălalt în casa show-ului matrimonial, unde au legat o frumoasă relație de iubire. Povestea lor de dragoste a început cu pași timizi, dar mari.

Citește și: Anunțul făcut de Simona Gherghe în urmă cu puțin timp în legătură cu emisiunea Mireasa - Iubește de 10. Ce decizie a luat

Tinerii au avut o perioadă în care s-au cunoscut mai bine, iar mai apoi s-au declarat un cuplu. Parcursul lor din emisiune a fost cu urcușuri și coborâșuri. Deși au avut parte și de momente mai puțin plăcute, Alina și Valentin au rămas împreună.

Mai mult, foștii concurenți ai reality show-ului au luat o decizie foarte importantă în ceea ce privește cuplul lor. Aceștia s-au căsătorit civil în Marea Finală a sezonului 5 Mireasa.

La scurt timp de la mutarea împreună, Valentin și soția lui au anunțat că urmează să devină părinți. În prezent, cei doi au un băiețel minunat pe care îl cheamă Heracles. De asemenea, aceștia și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, căsătorindu-se religios în vara anului trecut.

Mireasa, sezon 10. Adevăratul motiv pentru care Raluca s-a despărțit de tatăl fiului ei. Prin ce a trecut fata după nașt... Mireasa sezon 10, 2 august 2024. Ionela s-a supărat pe fete și a început să plângă. Ce i-au reproșat Ana și Ramona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x