Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Yana a anunțat despărțirea de Andrei: „Subiectul e încheiat”

Yana a publicat pe rețelele sociale un mesaj prin care anunță că „subiectul cu Andrei e încheiat”.

Colaj cu Yana și Andrei de la Mireasa Galerie
Yana a anunțat despărțirea de Andrei | Antena 1 & Instagram

Yana și Andrei au mai avut parte de împăcări și despărțiri de când au părăsit sezonul 5 Mireasa. Totuși, de data aceasta, tânăra a anunțat că „subiectul cu Andrei e încheiat”.

Yana a publicat pe rețelele sociale un mesaj prin care anunță despărțirea de Andrei. „Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 5. Ce job are Andrei după ce a ieșit din show-ul matrimonial

Yana din sezonul 5 Mireasa a anunțat separarea de Andrei

Anterior acestui mesaj, Yana a făcut publică și o conversație cu Andrei, unde tânărul i-a adus injurii fetei. Postarea a fost ștearsă la scurt timp de la publicare. „<<Iubirea>> vieții mele! Așa trebuie să vorbești cu femeia pe care o iubești.”, a transmis Yana, în dreptul capturii conversației dintre ea și fostul concurent al sezonului 5 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au avut una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste . Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana a sărbătorit Revelionul la Chișinău. Andrei nu apare în nicio fotografie postată

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de compania lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decidea să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

La un moment dat, pentru că viza ei era pe cale să expire, Yana a fost nevoită să plece din emisiune și să se întoarcă la Chișinău. Relația dintre Andrei și Yana a continuat și în afara competiției, cu suișuri și coborâșuri.

Mireasa sezon 7, 18 ianuarie 2023. Povestea de viață a lui Andrei le-a emoționat până la lacrimi pe fete... Mireasa, sezon 7. Andreea le-a atras atenția concurenților cu povestea despre fostul iubit: „E foarte ciudată situația”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x