Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Ce job are Andrei după ce a ieșit din show-ul matrimonial

Andrei de la Mireasa sezon 5 și-a reluat activitatea la locul de muncă. Tânărul și-a oferit serviciile pe Instagram. Iată despre ce e vorba.

yana si andrei de la mireasa sezon 5 pe canapea la antena 1 Galerie
Andrei de la Mireasa sezon 5 și-a reluat activitatea la locul de muncă. Tânărul și-a oferit serviciile pe Instagram. Iată despre ce e vorba. | Antena 1

Andrei de la Mireasa sezon 5 și-a reluat activitatea la locul de muncă. Tânărul, care nu este foarte activ în social media, i-a informat pe urmăritorii săi că pot apela la serviciile sale. Ulterior, și Yana a distribuit postarea lui.

Citește și: Corina de la MPFM a născut. Traian, tatăl bebelușului, a postat primul selfie cu băiețelul lor

Ce job are Andrei după Mireasa sezon 5

Andrei de la Mireasa sezon 5 locuiește în Bacău, acolo unde agent asigurări broker. ”Vă stau la dispoziție pentru orice tip de asigurare”, a scris el pe Instagram.

Anunțul lui vine după ce Yana a transmis că și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Nu se știe dacă cei doi mai formează un cuplu, ei au refuzat să comenteze despre statusul relației lor.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Reacția părinților Mirunei după momentul în care Adriana i-a despărțit pe ea și Cosmin pe ringul de dans

În ultima perioadă, Andrei a postat mai multe imagini în social media, însă nu a abordat subiectul posibilei despărțiri de Yana. În schimb, fata a avut de spus câte ceva despre asta, după ce au sărbătorit separat Revelionul:

”Andrei a luat decizia să sărbătorească anul nou lângă familia sa. Până la ultimul moment credeam că vom reuși să sărbătorim această sărbătoare împreună, dar cum ați observat am fost separați. De la restul presupunerilor în privința relației între noi vă rog să vă abțineți, e treaba noastră”.

La momentul transmiterii acestei știri, Yana se afla la Bacău, acolo unde este tehnician unghii.

Ce job avea Andrei Cica de la Mireasa sezon 5 înainte de show-ul matrimonial

Andrei de la Mireasa sezon 5 povestea, la începutul emisiunii, că a urmat cursurile Facultății de Științe Economice și că are o licență în asigurări.

”Mă numesc Andrei Mihai Cica. Am 25 de ani și sunt din orașul Bacău. Sunt consultant financiar în asigurări, iar ca și pregătire școlară am terminat Facultatea de Științe Economice, am făcut și un master și am și o licență în asigurări.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Motivul pentru care părinții Mirunei nu au venit la cununia civilă a fiicei lor. Fata a dezvăluit de ce

Sunt o persoană religioasă, sunt creștin ortodox, nimic fără Dumnezeu, asta o pot spune sigur. Provin dintr-o familie numeroasă, patru băieți și o soră, am și trei nepoței. Suntem o familie crescută la țară, simplă, o familie muncitoare cu tradiții”, a spus concurentul de la Mireasa.

Mireasa, sezonul 3. Radu, imagine emoționantă alături de fiica lui și a Andreei. În ce ipostază copleșitoare s-a lăsat p... Mireasa, sezonul 5. Imagini din florăria pe care Alina și-a deschis-o. Cum arată locul în care își petrece o mare parte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x