Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 13 septembrie 2022. Cine a câștigat task-ul cheilor. Băieții au avut un joc cu o miză importantă

Băieții de la Mireasa au jucat în emisia live de pe 13 septembrie 2022 task-ul cheilor. Cel care a găsit cea mai importantă cheie a fost Paul.

Simona Gherghe Galerie
Paul a câștigat task-ul cheilor de la Mireasa | Antena 1

Băieții au avut parte de primul task din casa Mireasa. Tinerii au fost puși în sittuația de a găsi una dintre cheile ascunse în casa lor. în funcție de culoarea fiecărei chei găsite, băieții au obținut un premiu.

În timp ce băieții participau la task, Simona Gherghe le ofera indicii în versuri.

Citește și: Mireasa sezon 6, 13 septembrie 2022. Miruna a primit o scrisoare de la mama ei: „Nu credeam că o să fie atât de categorică”

Paul de la Mireasa a găsit cheia verde care îi aduce un date cu Roxana

Giorgio a găsit cheia albă, care îi aduce o oră în casa fetelor. Apoi Viorel a găsit cheia albastră (2 ore în casa fetelor), Cosmin a găsit cheia portocalie, care îi aduce 3 ore petrecute în casa fetelor, Andrei a găsit cheia roșie, care îi aduce 4 ore în casa fetelor. Paul a găsit cheia verde, care îi aduce un date.

Paul a ales să o invite la un date pe Roxana.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 septembrie 2022. Damaris i-a povestit lui Sebaidin că a fost internată într-un spital de psihiatrie

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 13 septembrie 2022. Miruna a primit o scrisoare de la mama ei: „Nu credeam că o să fie atât de categori... Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Paul și-a recunoscut greșelile față de Roxana: „Am fost gelos, recunosc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x