Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Sebaidin simte că Ada nu e sinceră. De ce refuză ea să vorbească despre trecut

Ada spune că are anumite lucruri pe care nu vrea să le spună. Sebaidin simte că fata ascunde ceva, spre deosebire de Damaris, pe care a perceput-o ca fiind sinceră.

ada si sebaidin de la mireasa sezon 6 in gala din 14 octombrie 2022 Galerie
Ada spune că are anumite lucruri pe care nu vrea să le spună. Sebaidin simte că fata ascunde ceva, spre deosebire de Damaris, pe care a perceput-o ca fiind sinceră. | Antena 1

„Cred că Raluca s-a eschivat ca să nu o deranjeze pe Ada. (...) În cunoașterea cu Damaris am simțit că am lăsat barierele foarte jos. Am făcut ce am simțit. Acum simt să fiu mai rezervat. Nu știu care e treaba cu Ada, exact, am spus și i-am spus și ei că așteptăm să ne mai cunoaștem. Discuțiile noastre... mi se părea mult mai sinceră Damaris, în discuții. Ada simt că întotdeauna, nu că îmi ascunde ceva, că nu e pregătită să-mi spună.”, a spus Sebaidin.

Cum explică Ada refuzul de a răspunde la anumite întrebări

”Nu îi ascund lucruri. Poate am ascuns anumite lucruri, ca orice persoană de altfel, dar cred, mai degrabă, că are toate părerile adunate sau sentimentele acestea pentru că este nehotărât în alegeri”, a zis și Ada.

Simona Gherghe a întrebat-o dacă este ceva ce ar vrea să ascundă și Ada a răspuns: ”Nu, nu am nimic de ascuns. Am avut lucruri personale de ascuns, la modul că nu am vrut să le fac publice sau la modul la care nu am vrut să vorbesc deschis despre ele pentru că este vorba fix viața mea. Nu implica pe nimeni.”

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Cosmin, deranjat de o acțiune a Mirunei. Doamna Adriana i-a dat dreptate

”Nu e ceva care să-mi lezeze integritatea morală. Nu vin aici vorba de niciun copil, nicio familie, niciun bărbat. Au fost niște lucruri peste care eu am vrut să trec peste”, a mai spus Ada în emisia live din 14 octombrie. Ea spune că nu există ceva în trecutul ei care să-l facă pe Sebaidin să renunțe la cunoașterea lor.

”Nu sunt dispusă de a comunica despre aceste lucruri. Necesită răbdare, atenție, dar mai ales răbdare”, a zis Ada. Sebaidin a replicat faptul că are răbdare în cunoștere, dar nu poate intra într-o relație cu o femeie despre care nu știe nimic.

Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Cosmin, deranjat de o acțiune a Mirunei. Doamna Adriana i-a dat dreptate... Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. În weekend, ușile nu vor fi deschise între case după ce una dintre fete și-a dat jos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x