Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Cum au apărut în live Gabriela și Valentin, după mai multe vorbe dure și lacrimi

În emisia de pe 15 noiembrie 2022 de Mireasa Gabriela și Valentin au apărut ținându-se de mână, deși au avut parte de momente extrem de tensionate.

Colaj cu Gabriela, Valentin și doamna Flori Galerie
Gabriela și Valentin au avut parte de vorbe dure și lacrimi, iar în cele din urmă fata a făcut un gest neașteptat față de doamna Flori | Antena 1

Gabriela și Valentin au avut parte de discuții tensionate, după ce doamna Flori a spus că și-ar dori ca ei să nu se căsătorească în casa Mireasa, pentru că nu-i vede în viitor împreună. Tânăra s-a declarat bulversată de schimbarea de comportament a doamnei Flori:

„E clar că mama ta nu mă place. Dar nu înțeleg de ce la început a zis că sunt potrivită pentru tine. N-ai cum să vii să spui că sunt potriviți și la trei săptămâni să te răzgândești. Mi-e creierul blocat. Sunt șocată, dezamăgită. O să am o schimbare de atitudine. Chiar dacă te iubesc, o să am o schimbare de atitudine, chiar dacă nu tu m-ai rănit”, i-a spus Gabriela lui Valentin.

„Știu că mami niciodată nu s-ar fi băgat, Dacă tu ți-ai schimba radical m-aș simți singură. Ție ți se par că eu mă prefac. Dacă m-ar deranja ceva la tine nu ți-aș spune? ”, a mai spus fata.

De asemenea, Gabriela i s-a adresat și doamnei Flori.

„Ați validat tot ce ați spus Raluca și Adina. Dacă considerați că nu sunt bună pentru Valentin, eu vă promit că o să mă retrag. Uite cum rânjește!”

Ulterior, Gabriela a devenit mai împăciuitoare și a mers și a îmbrățișat-o pe doamna Flori:

„Asta a fost să vedeți voi cât de mult vă iubiți. Îmi pare foarte rău pentru vo, da mă bucur că poate ăsta e testul”, i-a spus doamna Flori Gabrielei.

Valentin în emisia live de Mireasa: „Eu cu Gabriela o să mergem înainte”

Atât doamna Flori cât și Gabriela au plâns. Treptat, Gabriela și Valentin s-au reapropiat.

Valentin i-a spus mamei sale că o „iubește rău pe Gabriela, iar doamna Flori a precizat că decizia privind căsătoria le aparține

În emisia live de Mireas, Valentin a făcut o declarație fermă:

„Eu cu Gabriela o să mergem înainte, indiferent de ce ar spune oricine că e mama, tata, duhovnic sau oricine.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, cu ochii în lacrimi după declarațiile doamnei Flori. Fata a spus că ar fi donat noaptea la h... Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Cine a câștigat inelul soacrei și ce reacții au fost în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x