Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Cine a câștigat inelul soacrei și ce reacții au fost în casă

Pentru că mai multe mame au solicitat „inelul soacrei”, doamnele au participat la un task. Mamele au primit un bol în care se aflau cutii de bijuterii care conțineau bilețele, iar doar într-o cutie se afla biletul câștigător. A fost o chestiune de noroc, iar doamna Gica a câștigat inelul.  

mamele la task Galerie
Doamna Gica a câștigat inelul soacrei | Antena 1

Înainte de task-ul pentru inelul soacrei au fost mai multe discuții. Raluca s-a gândit că ea nu va primi inelul soacrei pentru că doamna Ecaterina este bunica lui Paul, chiar dacă l-a adoptat și pe Alex. Așa că, iubita lui Alex a decis să-i solicite doamnei Gica să lupte pentru ea, având în vedere că fiul acesteia, George, nu are parteneră. „Mi se pare normal să mă susțină și pe mine cineva”, a spus fata.

„Poate câștigați task-ul să mă aleg și eu cu un inel”, i-a spus Miruna doamnei Adriana.

„Eu mi-am făcut datoria și aș vrea. Dar mi-e frică de task”, a răspuns mama lui Cosmin.

„Mie mi se pare puțin ciudat. Mama lui Viorel nu e aici. Decide doamna Paula? Poate mă vrea doamna Paula că i se pare că sunt o fată ok pentru Viorel, dar poate mama lui Viorel nu m-ar plăcea”, a spus și Deni.

Doamna Gica a câștigat task-ul pentru inelul soacrei de la Mireasa

Doamna Gica a fost cea care a găsit inelul soacrei și i l-a dăruit Ralucăi.

Alex a fost extrem de fericit când a văzut că doamna Gica, cea care a luptat pentru Raluca a fost cea care a câștigat.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

În casă au existat discuții referitoare la participarea domnei Gica la task:

„Ce legătură are doamna Gica cu Raluca? S-au pus de acord ieri. Nu e corect”, a spus doamna Laura.

„Eu mă abțin că-i mai bine. Eu chiar îmi doream. Nu am treaabă Gica cu tine. Ce să-ți zic? Că-mi doream inelul pentur Miruna? Eu n-aș fi intrat în locul tău”, i-a spus doamna Adriana doamnei Gica.

Raluca a apărut în emisia live de Mireasa purtând pe deget inelul cu 102 diamante. Fata a avut o discuție aprinsă cu doamna Laura.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Cum au apărut în live Gabriela și Valentin, după mai multe vorbe dure și lacrimi... Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Mama lui Alex a intrat în direct, la scurt timp după ce tânărul și Raluca s-au relax...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x