Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Mama lui Alex a intrat în direct, la scurt timp după ce tânărul și Raluca s-au relaxat la spa

Alex și Raluca s-au relaxat la spa, ca premiu pentru că Raluca a ajuns în finala task-ului cabinei telefonice. După ce s-au difuzat imaginile de la spa, în timpul emisiei live de Mireasa de pe 15 noiembrie 2022 a avut o intervenție telefonică mama tânărului.

Alex și Raluca Galerie
Raluca și Alex au avut parte de momente tandre la spa | Antena 1

Mama lui Alex a avut o intervenție telefonică în direct și a rugat-o pe Raluca să aibă mai multă încredere în fiul ei, și să nu mai fie „mereu în gardă” în ceea ce-l privește. Doamna Liliana, care locuiește în Italia, a mărturisit că îi pare rău pentru că nu este alături de Alex și de Raluca în competiție, însă dacă ar fi fost, cu siguranță i-ar fi dăruit inelul soacrei fetei.

„Normal că aș fi vrut să le dau eu inelul. Îmi pare nespus că nu sunt alături de ei să le dau sfaturi. Când te văd un pic cam trist… Raluca nu prea are încredere. Lui Alexandru vreau să-i spun să fie el însuși. Ralucăi vreau să-i spun că este o fată bună, dar probabil ea a avut alte relații din care a rămas dezamăgită. Alex este un copil responsabil și nu este materialist în primul rând. Niciodată nu ar accepta ca o femeie, o persoană săl întrețină. La 24 de ani a ales să plece în Anglia zicându-mi așa: Mamă, până acum te-ai ocupat de mine, acum să te ocupi și de tine”.

Ce i-a transmis mama lui Alex Ralucăi: „Vreau să mă considere prietena ei”

„Dacă ar fi să se căsătorească sigur că vin la nuntă. Un singur lucru vreau să-mi permit să-i zic Ralucăi. Aș dori ca ea să nu fie mereu în gardă cu Alex. Vreau să mă considere prietena ei, nu mama lui Alex. Probabil din cauza camerelor de luat vederi e emoționat. Nu vreau să fie mereu în gardă cu el. Nu trebuie să plătească Alex pentru greșelile altora. ”, a mai spus mama lui Alex.

Raluca a ascultat-o zâmbitoare pe posibila viitoare soacră:

„Când Alex o să-mi inspire încredererea necesară cu siguranță o să fie bine”.

Ulterior, Simona Gherghe i-a anuțat pe cei doi că sunt primii care pleacă în city break.

„Mâine plecați în city break. Acolo unde ajungeți sunt 8 grade ziua”, a spus prezentatoarea Mireasa

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Cine a câștigat inelul soacrei și ce reacții au fost în casă... Mireasa sezon 6, 16 noiembrie 2022. Inelul soacrei a încins spiritele în rândul mamelor. Ce vorbe dure s-au spus în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x