Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Simona Gherghe, anunț important. Ce se întâmplă cu cele 6 cupluri: „E o premieră”

Simona Gherghe le-a dat o veste minunată celor 6 cupluri din casa Mireasa. Roxana și Paul, Miruna și Cosmin, Gabriela și Valentin, Alex și Raluca, Inga și Andrei, Deni și Viorel vor avea parte de un eveniment care nu s-a mai întâmplat în istoria show-ului matrimonial.

Colaj cu Simona Gheghe și cele 6 cupluri Mireasa Galerie
Simona Gherghe, anunț important. Ce se întâmplă cu cele 6 cupluri: „E o premieră” | Antena 1

„E vorba despre o premieră în istoria emisiunii Mireasa. E ceva la care nici nu vă gândiți”, a spus Simona Gherghe. Prezentatoarea Mireasa a anunțat o ediție specială a show-ului matriomonial pe data de 29 noiembrie 2022, de ziua Antenei 1, când fanii emisiunii vor vedea imagini cu cele 6 cupluri petrecând timp de neuitat în capitala unei țări străine.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Doamna Flori a spus că nu crede în relația lui Valentin cu Gabriela. Cum a reacționat fata

Simona Gherghe a făcut un anunț important! Ce se va întâmpla cu cele 6 cupluri din casa Mireasa

„Sunt 6 cupluri în casa Mireasa. Un număr mare de cupluri și ne bucură, că se întâmplă lucrul acesta și pentru că sunteți la Mireasa, Mireasa este despre iubire. Premiem iubirea pentru că așa este normal. Faptul că ei sunt la Mireasa este un lucru extraordinar. Vrem să trăiți povestea voastră de iubire în niște ipostaze și locuri absolut fabuloase. Sezonul acesta e cu totul fabulos. Cele 6 cupluri din casa Mireasa vor pleca fiecare într-un city break al iubirii. Vor pleca la Viena, la Roma, la Paris, la Barcelona, la Londra și la Chișinău. Sunt 6 orașe minunate. Vreau să înțelegeți că sunteți norocoși și vreau să vă bucurați pentru că vi se întâmplă treaba asta.

Imaginile din aceste orașe se vor difuza pe 29 noiembrie 2022, de ziua Antenei. Cei 12 tineri își vor afla destinația abia în aeroport.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Raluca i-a dat un ultimatum lui Alex: „Dacă nu se schimbă ceva lucrurile se vor term... Mireasa, sezon 6. Gabriela, cu ochii în lacrimi după declarațiile doamnei Flori. Fata a spus că ar fi donat noaptea la h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x