Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Sebaidin și Damaris au deschis subiectul sensibil al religiei: „M-ai bulversat”

În ediția de pe 15 septembrie 2022 de Mireasa Sebaidin și Damaris au apărut extrem de triști. Motivul a fost o discuție precedentă despre religie.

Colaj cu Damaris și Sebaidin Galerie
Conform alinierii de la Mireasa, Damaris și Sebaidin au petrecut aseară o oră împreună. Cei doi au avut ca subiect de discuție, printre altele, religia și felul în care se raportează la divinitate! | Antena 1

Sebaidin este musulman, iar Damaris este penticostală. Discuția despre religie le-a șters zâmbetul de pe buze. Damaris a pus problema faptului că pentru ea e important să se cunune în fața lui Dumnezeu și că lângă ea și-ar dori un creștin care să meargă la biserică.

Sebaidin și Damaris au petrecut o oră împreună, după ce tânăra s-a așezat în spatele băiatului la jocul de aliniere. În cadrul întâlnirii cei doi au discutat despre religie.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 septembrie 2022. Damaris i-a povestit lui Sebaidin că a fost internată într-un spital de psihiatrie

Religia, subiect sensibil pentru Damaris și Sebaidin de la Mireasa

„Pe mine nu mă deranjează nici dacă ai rămâne acolo (n.r. cultul penticostal), dar nici eu n-aș putea să te urmez.

„Nimeni nu te cunună la Biserică dacă unul e într-o parte și unul în alta. La mine nu contează actul de la primărie, ci să ne unească Dumnezeu”, i-a răspuns Damaris.

„Atunci renunț eu la mine și faci și tu un pas și trecem la ortodocși. Nici eu nu mă văd făcând un sacrificiu, nici pe tine nu te-aș pune. Dacă tu consideri că merită și că simți să faci lucrul ăsta. M-ai bulversat cu asta”

„M-a pus și pe mine pe gânduri subiectul ăsta, dar mai bine un adevăr dureros decât o minciună dulce”

Sebaidin a întrebat-o pe Damaris dacă vrea să se oprească aici cu cunoașterea, iar tânăra nu i-a răspuns afirmativ.

„Eu consider că putem ajunge la un consens ca unul dintre noi să preia religia celuilalt. Simt că dacă nu devin penticostal o pierd pe Damaris”, a spus Sebaidin la testimoniale. Ulterior, tânărul a izbucnit în lacrimi.

În emisia live de Mireasa cei doi au vorbit din nou despre problema diferenței de religie. Doamna Dorina a specificat că soțul ei e musulman, dar nu i-a interzis niciodată ei să meargă la biserica ortodoxă.

„Nu contează religia pentru mine. Contează diferențele de gândire sau de interpretare. El crede în Dumnezeu, mergea la biserică ortodoxă. Contează ca omul de lângă mine să fie creștin practicant”, a explicat Damaris

Întrebați de Simona Gherghe dacă își doresc să oprească cunoașterea cei doi au răspuns că nu-și doresc acest lucru.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Paul și-a recunoscut greșelile față de Roxana: „Am fost gelos, recunosc”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sunt sau nu Yana și Andrei despărțiți? Tânăra a răspuns la întrebarea fanilor: „N-am vrut să vă... Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Andrei și Viorel au intrat în competiție directă pentru inima lui Deni. Cum au surp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x