Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 noiembrie 2022. Inga și Andrei au avut parte de momente tensionate. Care e statusul relației lor

Inga și Andrei au avut parte de discuții tensionate iar în emisia live de la Mireasa de pe 16 noiembrie 2022 cei doi au spus că s-au despărțit. Ulterior, după mai multe discuții în pauza publicitară, cei doi au declrat că vor continua să formeze un cuplu.

Colaj cu Andrei și Inga Galerie
„Cred că de comun acord ne despărțim”. Andrei și Inga au avut parte de momente tensionate în live la Mireasa | Antena 1

Inga a plâns în balansoar în timp ce Andrei o căuta în casă. În cele din urmă Valentin i-a spus băiatului unde se afla iubitul ei și a mers la ea, motiv pentru care au început o discuție cu privire la relația lor. Inga i-a spus lui Andrei că nu a auzit de 3 luni vocea mamei sale, motiv pentru care și-ar dori acasă.

Ulterior, Andrei și Inga au mai avut o discuție în casă, când Andrei i-a spus Ingăi că l-a deranjat că a purtat haina lui Cosmin:

„Un singur lucru ți-am cerut. Hai mă, mă lași? Tu vrei să mă schimbi din toate punctele de vedere?”, i-a spus Andrei Ingăi.

Citește și: Mireasa sezon 6, 16 noiembrie 2022. Inelul soacrei a încins spiritele în rândul mamelor. Ce vorbe dure s-au spus în live

Andrei și Inga, discuții tensionate în casa Mireasa

„Chiar vrei să te las?”

„Cred că tu vrei! Am impresia că vrei să ieși din competiție și să ieși despărțită. Eu am pus sentimente și tu faci tot posibilul să mă enervezi?”

„Cu caracterul tău n-am cum să mă îndrăgostesc de tine”, i-a spus Inga lui Andrei.

„Lasă că se îndrăgostește alta! Caută-ți pe altul”, a spus și Andrei.

În live Inga a spus că s-au despărțit „de comun acord”.

„Nimic nu fac bine. Mereu îmi reproșează ceva”, a spus Andrei.

„Cred că de comun acord ne despărțim”, a spus Inga.

„Din partea ta. Dacă ea își dorește stau în calea fericirii ei? Dragoste cu forța nu se poate? Poate merge afară și cunoaște pe cineva”, a spus și Andrei.

„Sunt reacții. Andrei are o durere în suflet pentru că l-a durut ce a spus Inga”, a spus și doamna Laura.

Întrebați de Simona Gherghe care e statusul relației lor, cei doi au spus:

„Eu zic să se mai gândească”, a zis Andrei.

„Emoțional eu nu mai rezist. Nu am simțit că el vine spre mine să se împace. Plecările, întoarcerile, râsul ironic, nu l-am simțit că își dorește”, a spus

Andrei a spus că intenționa să o ceară în căsătorie pe Inga: „E clar că nu o să mai fim împreună. Mi-a zis că o să-mi găsesc afară pe cineva”

Prezentatoarea i-a lăsat pe cei doi la o discuție în pauză, pentru a primi un răspuns final, având în vedere că cei doi ar fi trebuit să plece într-un city break împreună.

După pauză prezentatoarea Mireasa a întrebat: „Inga, Andrei, aștept un răspuns de la voi. Sunteți un cuplu?”

„Da”, au răspuns cei doi după discuții. „Poate o să-mi fcă bine excursi asta și poate o să-l văd cu alți ochi”, a mai spus Inga.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 16 noiembrie 2022. Inelul soacrei a încins spiritele în rândul mamelor. Ce vorbe dure s-au spus în live... Mireasa sezon 6, 17 noiembrie 2022. Doamna Flori a primit o scrisoare de acasă. Ce părere are familia despre declarațiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x