Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 noiembrie 2022. Inelul soacrei a încins spiritele în rândul mamelor. Ce vorbe dure s-au spus în live

Inelul soacrei a încins spiritele în casa Mireasa. Mai multe fete s-au supărat din cauza faptului că doamna Gica a concurat la task pentru Raluca și a și câștigat. În emisia live de Mireasa de pe 16 noiembrie 2022 s-a discutat, din nou, despre nemulțumirile mamelor. 

Colaj cu doamna Gica, Laura, Adriana și George Galerie
Inelul soacrei a încins spiritele în rândul mamelor. | Antena 1

În emisia live de pe 15 noiembrie 2022 George i-a spus doamnei Adriana: „Dacă nu câștigă Cosmin 40.000 de euro puneți bomba aici”, fapt care i-a deranjat pe Cosmin și pe mama acestuia.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil care niciodată nu i-ar răspunde urât unei mame. Dacă alte persoane erau în situația asta reacționat mai rău decât noi”, a spus doamna Adriana.

„Nici Raluca n-a înțeles. Eu nu mă agit pentru inel, ci pentru gestul în sine pe care l-a făcut Gica. Mă duc peste ea”, a spus doamna Laura.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Mama lui Alex a intrat în direct, la scurt timp după ce tânărul și Raluca s-au relaxat la spa

Inelul soacrei a generat un adevărat conflict în casa Mireasa

George i-a fost alături mamei sale în acest conflict:

„Sunt atât de demoralizată. Se duce la Raluca și spune că n-am nimic cu tine. Dar are cu mine?”, i-a spus doamna Gica lui George.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Cum au apărut în live Gabriela și Valentin, după mai multe vorbe dure și lacrimi

„George nici măcar nu are cuplu, habar n-are ce zice”, a încercat Cosmin să o liniștească pe doamna Adriana.

Raluca a ținut să-și ceară scuze față de Goerge și de doamna Gica pentru situația în care i-a pus.

„Nu ați susținut niciodată cuplul Inga-Andrei dar ați făcut cerere pentru inel. Vă rog să nu mai țipați”, i-a spus Raluca doamnei Laura.

„Asta e părerea ta, Raluca. Ce m-a deranjat pe mine a fost doar gestul doamnei Gica pentru că a acceptat cererea ta fără să vină la noi să ne întrebe”, a spus doamna Laura.

Doamna Gica nu știa că trebuie să se consulte cu mamele, având în vedere că staff-ul nu a pus această problemă.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Mama lui Alex a intrat în direct, la scurt timp după ce tânărul și Raluca s-au relax... Mireasa sezon 6, 16 noiembrie 2022. Inga și Andrei au avut parte de momente tensionate. Care e statusul relației lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x