Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Raluca și Alex, primele dezvăluiri din city break. Ce au povestit

Raluca și Alex au fost primii care au plecat în mult așteptatul city break. La întoarcerea din excursie, cei doi au mărturisit că sunt foarte fericiți.

Colaj cu Raluca și Alex Galerie
„Ne-am cunoscut din toate punctele de vedere”. Raluca s-a întors „topită” din city break: „Alex o să facă parte din viitorul meu”. | Antena 1

Raluca și Alex au fost întâmpinați cu bucurie de o parte dintre concurenții Mireasa. Cei doi nu au dezvăluit multe detalii cu privire la experiența prin are au trecut, însă zâmbetul lor le-a dat de gol fericirea,

„A fost cea mai frumoasă experiență. Nu mă mai pierde acum (n.r. Alex). Nu putem să vă spunem foarte multe, dar vă putem spune să vă luați haine groase, o să aveți nevoie! A fost super mișto. Am vorbit, am povestit. Ne-am cunoscut din toate punctele de vedere. S-a revanșat pentru task-ul cabinei telefonice și Alex mi-a cărat geanta acolo”, a povestit Raluca, la scurt timp de la întoarcerea în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Mama lui Alex a intrat în direct, la scurt timp după ce tânărul și Raluca s-au relaxat la spa

Raluca s-a întors îndrăgostită din city break: „Alex o să facă parte din viitorul meu”

Raluca a spus că nu a fost cerută în căsătorie în acest city break.

„Cunoașterea noastră s-a consolidat în aceste 2 zile. Alex o să facă parte din viitorul meu cu siguranță. E vorba de noi ca oameni și de cum l-am văzut. Mi-a apăsat pe un buton și m-am topit”, a spus Raluca în emisia live de la Mireasa, de pe 18 noiembrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 6. Miruna, în lacrimi când a primit o vizită neașteptată în direct. Ce vești a primit despre familie... Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x