Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Concurenții au participat la task-ul sincerității. Cine a fost votată cea mai „falsă” persoană

Concurneții Mireasa au participat la task-ul sincerității. Fiecare dintre ei a fost pus în situația de a vota un coleg pentru cele 7 categorii din concurs.

Galerie
Concurenții Mireasa au participat la task-ul sincerității | Antena 1

În cadrul task-ului sincerității fiecare concurent a pus pe afiș poza unui coleg. Categoriile au fost: cel mai altruist, cel mai conflictual, cel mai îndrăgostit, concurentul cu cel mai mult sex appeal, concurentul care nu are sex appeal, cel mai orgolios și cel mai fals.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Cum s-au comportat Inga și Andrei după despărțire. De ce a plâns fata

Cum au votat concurenții Mirasa la task-ul sincerității

Concurenții au votat după cum urmează:

Cel mai altruist concurent a fost desemnată Raluca.

Cel mai conflictual concurent a fost desemnat Adina cu 9 voturi.

Cel mai sincer îndrăgostit a fost desemnată Miruna cu 6 voturi.

Concurentul cu sex appeal a fost desemnată Inga.

La categoria nu are sex appeal a fost egalitate între Ada și Paul.

La categoria cel mai orgolios concurent cea cu cele mai multe voturi a fost Adina.

Cea mai falsă persoană a fost desemnată Ada.

„Știrea este că după ce 3 săptămâni în care s-a discutat că Gabriela e cea mai falsă, ea a fost detronată”, a comentat Simona Gherghe votul concurenților.

„Am fost scăparea lor. Au zis că nu mă cunosc destul și m-au nominalizat. La fel și la sex appeal. Am fost salvarea lor”, a spus Ada.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Cum s-au comportat Inga și Andrei după despărțire. De ce a plâns fata... Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Sebaidin a primit o scrisoare în care Ada este acuzată că a avut probleme cu legea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x