Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni, cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre cei trei băieți care îi oferă atenție

Deni a mărturisit că se simte constrânsă și presată de toată atenția pe care i-o acordă 3 dintre băieții din casa Mireasa.

Deni de la Mireasa, colaj Galerie
Deni, cu ochii în lacrimi la Mireasa. Tânăra a spus că nu se simte atrasă în mod special de niciul dintre băieți | Antena 1

Deni este cea mai curtată fată din prezent, din casa Mireasa. Andrei, Viorel și George au încercat să se apropie de ea, însă tânăra a spus că nu se simte atrasă în mod special de niciunul dintre ei.

„Poate e prea devreme și știu cât de greu mă deschid în fața unui băiat”, a spus tânăra concurentă.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni și George au avut parte de un dialog la petrecere. Ce i-a spus tânărul fetei

Deni, cu ochii în lacrimi, în casa Mireasa

Deni a fost surprinsă în timp ce vorbea cu Inga, timp în care i-au dat lacrimile.

„Ce vină am eu dacă nu simt ceva pentru cineva mai mult. Să vină și Alex, să vedem”,

Va trebui să vorbesc eu cu toți trei. La petrecere m-am simțit bine. Când sunt pe terasă sunt cu unul, vine altul, zice mă scuzați. Nu putem să stăm toți 4. Haideți să stăm toți 4 aici să povestim. Dacă nu simt nimic pentru niciunul nu pot să fac diferențe. Dacă am oferit ceva unui, îi ofer și celuilalt același lucru.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Andrei, între Deni și Inga? Ce a făcut concurentul la petrecere

„În ceea ce-i privește mi-ar plăcea un pic de spațiu. Dacă nu m-aș mai simți cumva constrânsă cred că mi-aș da seama cine îmi lipsește cel mai mult. Mi s-a părut totul ca o ambiție masculină. Este încă devreme pentru mine și până să iau o decizie va mai dura”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle. Pe 19 septembrie a intrat și Alex.

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Sebaidin a pus piciorul în prag. Ce i-a spus lui Damaris pe terasă... Mireasa, sezonul 6. Ce băiat consideră familia lui Deni că ar fi porivit pentru concurentă. Sora fetei a intrat în direc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x