Căutare Live

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Sebaidin a pus piciorul în prag. Ce i-a spus lui Damaris pe terasă

În weekend, Sebaidin și Damaris au avut o discuție lămuritoare despre viitorul lor în competiție. Băiatul are impresia că tânăra nu își dorește o relație, în timp ce Damaris consideră că Sebaidin nu are suficientă răbdare să o cunoască.

În weekend, Sebaidin și Damaris au avut o discuție lămuritoare despre viitorul lor în competiție. Băiatul are impresia că tânăra nu își dorește o relație, în timp ce Damaris consideră că Sebaidin nu are suficientă răbdare să o cunoască.

Antena 1

Sebaidin și Damaris au avut o discuție sinceră pe terasă. Concurenta i-a spus că este diferită când este îndrăgostită și l-a anunțat că nu vor locui împreună până nu se vor cununa.

Sebaidin a pus piciorul în prag. Ce i-a spus lui Damaris

”Nu vreau să alergi sau să-ți faci speranțe. Când sunt îndrăgostită, sunt total diferită. Nu se compară.”, a spus Damaris și Sebaidin i-a zis că înțelege și că nu i-a intrat la suflet.

”Nu ai de unde să știi dacă vom fi într-o relație. Nu știu de ce vreau să fug sau să scap.”, a subliniat Damaris.

Băiatul a asigurat-o că nu o compară cu fostele iubite sau fostele relații. La scurt timp, Damaris i-a adus la cunoștință că nu vor locui în aceeași casă până nu vor fi căsătoriți. Sebaidin i-a zis că fata vine cu un bagaj mare și că nu știe dacă poate accepta asta.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Cine este Alex, noul concurent. Cu ce se ocupă și ce spune despre însurătoare

Fiul doamnei Dorina a pus piciorul în prag și a întrebat-o dacă își dorește cu adevărat o relație. Când ea a zis ”da”, Sebaidin a contrazis-o: ”Cauți o mulțime de motive”.

Întrebată de ce a spus că vrea să oprească cunoașterea pentru a nu avea niciunul de suferit, Damaris a explicat faptul că nu ar fi atât de importantă pentru Sebaidin încât să lupte pentru ea.

Discuția i-a ajutat să se apropie, spune concurentul, care nu renunță la cea care i-a atras atenția încă de la începutul competiției. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat pătimaș

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Cine este Alex, noul concurent. Cu ce se ocupă și ce spune despre însurătoare... Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni, cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre cei trei băieți care îi oferă atenție...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x