Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Cine este Alex, noul concurent. Cu ce se ocupă și ce spune despre însurătoare

Alex, noul concurent de la Mireasa a intrat în competiție în emisia live de Mireasa de pe 19 septembrie 2022. Tânărul a spus că este pregătit, la cei 30 de ani ai săi, să se însoare.

Alex de la Mireasa Galerie
Alex este noul concurent din casa Mireasa | Antena 1

Alex are 1.93, are 30 de ani, este artist și vine din Botoșani. Tânărul a intrat în livingul casei Mireasa, în emisia live de pe 19 septembrie 2022.

Tânărul a povestit că cea mai serioasă relație a lui a durat 3 ani, însă nu a întâlnit până acum femeia cu care să se ducă în fața altarului.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni și George au avut parte de un dialog la petrecere. Ce i-a spus tânărul fetei

Alex a intrat în casa Mireasa

„Am avut relații serioase. Dar nu am găsit persoana cu care să mă însor. Sunt cântăreț și trader. Am fost puțin în dubii dacă să vin sau nu pentru că începusem oarecum o relație, dar după scurt timp am pus stop pentru că a fost nepotrivire de caracter. Am 30 de ani și vreau să-mi găsesc o femeie cu care să-mi construiesc un imperiu”, a spus Alex.

Tânărul a interpretat câteva versuri de hip-hop, sub privirile fetelor.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni și George au avut parte de un dialog la petrecere. Ce i-a spus tânărul fetei

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat pătimaș... Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Sebaidin a pus piciorul în prag. Ce i-a spus lui Damaris pe terasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x