Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Sebaidin i-a transmis un mesaj lui Damaris în live. Ce regret are tânărul

Sebaidin a trecut prin mai multe stări în ultima perioadă. După ce tânărul a descopeirt că Ada i-a ascuns problemele sale din trecut, tânărului i-a venit în minte un regret față de Damaris.

Sebaidin la Mireasa Galerie
Sebaidin i-a transmis un mesaj lui Damaris în live | Antena 1

În emisia live de Mireasa de pe 20 octombrie 2022 s-a discutat despre situația dintre Ada și Sebaidin. După ce tânărul a declarat la Mireasa: Capriciile Iubirii că este de părere că Ada a avut un „plan” încă de la intrarea sa în casă, Ada a venit cu o replică:

„Eu n-am venit cu niciun plan din afară. Știu să acționez, să răspund. Și cu asta am încheiat orice subiect cu Sebaidin”

Vorbind despre persoana care i-a trimis scrisoarea lui Sebaidin, Ada a zis:

„Va intensifica tot acest subiect. Altele nu mai sunt. Este O persoană care atunci când au fost treburile astea a fost lângă mine și e în firea persoanei respective. Așa e firea omenească. Eu nu mi-am lăsat viața în mâinile persoanei respectiva, nu am lăsat-o să mă controleze. Cu persoana aceea am încheiat orice discuție când am terminat acele treburi”, a spus Ada.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Sora lui Sebaidin a venit în platou la Capricii după ce s-a aflat că Ada a avut probleme cu legea

Ce sfaturi a primit Sebaidin de la sora și cumnatul lui

Sora lui Sebaidin și cumnatul lui au venit la Mireasa: Capriciile Iubirii și le-au oferit sfaturi doameni Dorina și fiului ei:

„Te rog să fii puternic”, i-a spus sora lui Sebaidin fratelui ei.

Cumnatul lui Sebaidin i-a mărturisit că el știa de mai mult timp despre trecutul Adei pentru că au fost „bombardați” cu mesaje și s-a bucurat că a întrerupt cunoașterea cu ea.

Ce mesaj i-a transmis Sebaidin lui Damaris în emisia live de Mireasa: „Am un regret”

În emisia live de pe 20 octombrie Sebaidin a vorbit despre regretul pe care îl are pentru că a întrerupt cunoașterea cu Damaris și i-a transmis un mesaj:

„Regret faptul că m-am grăbit când am luat decizia de a pune stop cunoașterii cu Damaris. Aici a depins și de imaturitatea mea

„Dacă simți că ești pregătită și simți că merităm poți să te întorci în casă înapoi”, i-a transmis Sebaidin lui Damaris.

Damaris a fost eliminată în gala de pe 7 octombrie 2022, în urma unei curse de eliminare în care rezultatul a fost foarte strâns.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au împlinit 1 ani de relație. Ce imagine a publicat tânăra pe rețelele sociale... Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Mama lui Valentin a anunțat că vrea să intre în competiție. Doamna Paula, reacție ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x