Căutare Live

Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Pe cine a invitat Alex la un date: „Am venit setat pe o singură fată”

După ce s-a acomodat în casa Mireasa, Alex a fost pus în situația de a invita o fată la date. Noul concurent a făcut alegerea în emisia live de pe 20 septembrie 2022.

Alex de la Mireasa a invitat-o pe Raluca la un date

Antena 1

Când a intrat în casa Mireasa Alex a spus de mai multe ori că urmărind emisiuna Mireasa de acasă i-a atras atenția o anume fată. În prima seară din casa Mireasa a lui Alex fetele au pregătit o cină. Noul concurent le-a spus fetelor la masă că o anume fată i-a atras atenția: „Dacă aș fi venit să spun că vreau să vă cunosc pe toate aș fi fost ipocrit”.

În emisia live de pe 20 septembrie 2022 Simona Gherghe l-a invitat pe Alex să aleagă o fată pentru date. Tânărul care a spus că a intrat în competiție „setat pe o femeie” a invitat-o pe Raluca la date: „Ce surpriză!”, a spus ironic tânăra care și-a dat seama d ela început că Alex a venit pentru ea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Cum a fost primit Alex de fete: „Am fost atras de o femeie din casă”

Alex de la Mireasa a invitat-o la date pe Raluca

„Având în vedere că este un date de cunoaștere, da, mi-ar plăcea să-l cunosc pe Alex”, a răspuns Raluca invitației lui Alex.

De altfel, Raluca a fost persoana cu care Alex a interacționat cel mai mult de când a intrat în competiție, spunându-i că-i admiră foarte mult inteligența.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Cine este Alex, noul concurent. Cu ce se ocupă și ce spune despre însurătoare

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle. Pe 19 septembrie a intrat și Alex.

Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Unele fete au avut o atitudine ușor ostilă față de Deni. Ce i-au spus... Mireasa sezon 6. Mătușa Roxanei a intervenit telefonic la Capriciile Iubirii. De ce a plâns iubita lui Paul...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x