Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Schimb de replici dure între Miruna și doamna Adriana în live. Cum a reacționat Cosmin

Iubita și mama lui Cosmin s-au „aprins” în gala de la Mireasa de pe 21 octombrie 2022 și au avut un schimb de replici, asta după ce Miruna s-a supărat pentru că partenerul său nu a așteptat-o când s-au întors de la task-ul merelor. 

Colaj cu doamna Adriana, Miruna și Cosmin Galerie
Schimb de replici dure între Miruna și doamna Adriana. | Antena 1

În gala de pe 21 octombrie 2022 Miruna și doamna Adriana au avut parte de clipe tensionate. Mai întâi, s-a discutat despre gestul lui Cosmin care a supărat-o pe Miruna, iar ulterior s-a ajuns la un schimb de replici.

După task-ul merelor, Miruna s-a supărat pe Cosmin pentru că tânărul care căra lada de mere a lăsat-o pe fată în urmă. Când Cosmin a spus că se simte vinovat pentru gestul său, doamna Adriana a răbufnit.

„Chiar nu sunt bine”, a spus doamna Adriana în live, când prezentatoarea Simona Gherghe a întrebat-o ce are.

„Când e ceva frumos mereu doamna Adriana e fericită. Când avem o situație se întoarce împotriva mea. O să-l las liber. Simt că aici nu pot să duc această relație”, a spus supărată Miruna.

„Dacă sunteți mama lui Cosmin nu înseamnă că trebuie să fiți dușmanul meu. Mama mea nu ar spune că dragostea prostește”, a spus Miruna.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Cum a reacționat Ada când a văzut întâlnirea dintre Sebaidin și Damaris de la Capricii

Schimb de replici între Miruna și doamna Adriana în gala Mireasa

„Crede-mă că nu îți dorești să fiu dușmanul tău. Mama ta nu spune nimic”, i-a spus doamna Adriana

La un moment dat băiatul a întrerupt schimbul de replici: „Puteți să încetați, vă rog? O să discutăm toți 3.

Cosmin a spus că nu este atât de sensibil pe cât se crede despre el și că așteaptă să discute toți trei.

„Mi s-a părut exagerat (n.r. motivul supărării) și mi-am permis să spun. Pe mine m-a deranjat toul. Pe Miruna scoate în evidență tot ce a deranjat-o pe ea”, a spus doamna Adriana.

La finalul primei părți a galei de pe 21 octombrie 2022 Miruna nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Cum a reacționat Ada când a văzut întâlnirea dintre Sebaidin și Damaris de la Capric... Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Ce fete intră la în cursa de eliminare. Băieții și mamele au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x