Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Ce fete intră la în cursa de eliminare. Băieții și mamele au făcut nominalizări

În gala Mireasa de pe 21 octombrie 2022 două fete au intrat la cursa de eliminare. Fanii show-ului au timp o săptămână să decidă ce tânără va rămâne în competiție.

Colaj cu concurneții Mireasa Galerie
Două fete intră la cursa pentru eliminare | Antena 1

După 2 săptămâni în care nu s-a făcut nicio eliminare, Simona Gherghe a anunțat că o fată va părăsi în curând competiția. Băieții și mamele au avut posibilitatea să se consulte cu privire la nominalizarea unei fete.

Adina și Ada intră la cursa de eliminare

Ce fată au nominalizat băieții și mamele

George și mama lui au nominalizat-o pe Ada.

Valentin și doamna Flori au nominalizat-o pe Ada.

Andrei și doamna Laura au nominalizat-o pe Adina.

Viorel și doamna Paula au nominalizat-o pe Ada.

Alex și doamna Ecaterina au nominalizat-o pe Ada.

Cosmin și doamna Adriana au nominalizat-o pe Ada.

Sebaidin și doamna Dorina au nominalizat-o pe Ada.

Paul și doamna Ecaterina au nominalizat-o pe Ada.

Fanii show-ului Miresa pot până pe 28 octombrie 2022 să aleagă prin cele 3 modalități de votare (SMS, aplicația Antena 1 și mireasa.a1.ro) cine părăsește casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Adina a fost ultima în clasamentul publicului.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Schimb de replici dure între Miruna și doamna Adriana în live. Cum a reacționat Cosm... Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Doamna Flori, mama lui Valentin, a intrat în competiție. Cum a reacționat doamna Pau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x