Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Tensiuni între Adina, Roxana și Raluca. Ce au să-și reproșeze

Adina și Roxana cred că Raluca s-a schimbat după ce s-a întors din city break. De cealaltă parte, iubita lui Alex consideră că nu are nimic de învățat de la cele două tinere și a decis să se retragă din această prietenie.

adina, roxana si raluca de la mireasa sezon 6 Galerie
Adina și Roxana cred că Raluca s-a schimbat după ce s-a întors din city break. De cealaltă parte, iubita lui Alex consideră că nu are nimic de învățat de la cele două tinere și a decis să se retragă din această prietenie. | Antena 1

”Când s-a întors din vacanță, a început să-și dea cu părerea. Înainte nu făcea la fel. Pot spune că în momentul acesta, relația ei cu Alex pare perfectă. Doar pare. Ce îmi dă cu virgulă este cumințenia lui Alex. La petrecere a început să cânte și Raluca l-a calmat din priviri.”, a zis Adina la testimonial despre Raluca.

”Consider că a avut o ușoară schimbare de când s-a întorc cu Alex. Vrea să se pună într-o postură bună, cred că o face pentru că se apropie Finala. A spus că nu este interesată de premiu, dar de ceva vreme pare să fie. Așa mi se pare”, a afirmat și Roxana.

Citește și: Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Andrei și Inga, noi detalii despre incidentul de la Chișinău. Ce acuzații își aduc

De ce s-a îndepărtat Raluca de Adina și Roxana de la Mireasa sezon 6

”Am preferat să mă detașez pentru că nu pot spune că am avut ceva de învățat.”, a declarat și Raluca.

Adina e convinsă că Alex și Raluca au făcut un pact la hotel, în city break: ”Probabil ca să câștige”.

După ce a fost difuzat materialul, Paul a ținut să puncteze faptul că el o iubește pe Roxana în ciuda faptului că are datorii. Nu la fel ar fi și în cazul perechii Raluca- Alex, crede el.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune familia Ingăi despre ce s-a întâmplat între concurentă și Andrei la Chișinău

”Tot l-ai întrebat de bani. Cred că ți-a spus suma exactă și ai zis că e bun”, a apărat-o Paul pe iubita lui.

Concurenta a mai oferit explicații: ”Sunt degustată de imaginile pe care le văd. Sunt multe momente în care mă simțeam prost că sunt acolo.” Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Andrei și Inga, noi detalii despre incidentul de la Chișinău. Ce acuzații își aduc... Finala Mireasa sezon 6. Simona Gherghe a anunțat data când se termină show-ul matrimonial: ”Va fi într-o zi de vineri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x