Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Andrei și Inga, noi detalii despre incidentul de la Chișinău. Ce acuzații își aduc

Inga și Andrei de la Mireasa sezon 6 se acuză reciproc de minciună, după ce s-au logodit la Chișinău și au rupt logodna după o ceartă în camera de hotel.

colaj de imagini cu inga si andrei de la mireasa sezon 6 Galerie
Inga și Andrei de la Mireasa sezon 6 se acuză reciproc de minciună, după ce s-au logodit la Chișinău și au rupt logodna după o ceartă în camera de hotel. | Antena 1

Inga a povestit partea sa de adevăr despre ce s-a întâmplat la Chișinău. Ea a menționat că a primit două palme și Simona Gherghe a rugat-o să explice. ”Am auzit eu bine, cu două palme?”

”Da, nu le-a făcut intenționat. În timp ce dormea m-a lovit de două ori. Zic eu prin somn.”, a spus Inga. ”Exagerezi, te bate Dumnezeu. Prea mult minți”, a afirmat Andrei.

Inga și Andrei de la Mireasa sezon 6 se acuză reciproc de minciună

”Când am ieșit din localul în care eram, mi-a zis că a deschis ochii, că sunt o femeie după bani.”, a spus Inga.

”Acceptam și treaba asta. Te acceptam oricum erai. Nu am vrut nicio schimbare la tine. Îmi doream să fie soția mea. Mă modelam după ea. I-am luat inelul înapoi pentru că a sărit calul. Nu vorbea deloc, vorbea foarte răstit. După aia, a dat televizorul tare, să nu audă nimeni. Vorbea foarte răstit, spunea numai... nu își aveau locul.”, a replicat imediat Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune familia Ingăi despre ce s-a întâmplat între concurentă și Andrei la Chișinău

Fata consideră că nu a fost o ceartă și neagă că ar fi ridicat volumul televizorului. Ea a explicat faptul că s-a așezat în pat și i-a spus că are nevoie de mai multă atenție.

”Nu am o problemă cu alcoolul. Dacă aveam, nu mă puteam opri”, a zis Andrei despre problema sa cu ”sucul”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mama lui Andrei, prima reacție după ce băiatul s-a logodit și a rupt logodna cu Inga. Ce a avut de spus

Mireasa sezon 6. Ce spune familia Ingăi despre ce s-a întâmplat între concurentă și Andrei la Chișinău... Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Tensiuni între Adina, Roxana și Raluca. Ce au să-și reproșeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x