Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce spune familia Ingăi despre ce s-a întâmplat între concurentă și Andrei la Chișinău

Inga și Andrei s-au logodit la Chișinău și s-au întors aparent fericiți în casa Mireasa. Lucrurile nu stăteau așa, căci ei au rupt logodna și s-au despărțit chiar în prima noapte în capitala Republicii Moldova. Iată ce are de spus familia concurentei despre întreaga situație.

colaj de imagini cu andrei si inga de la mireasa sezon 6 la capriciile iubirii Galerie
Inga și Andrei s-au logodit la Chișinău și s-au întors aparent fericiți în casa Mireasa. Lucrurile nu stăteau așa, căci ei au rupt logodna și s-au despărțit chiar în prima noapte în capitala Republicii Moldova. Iată ce are de spus familia concurentei despre întreaga situație. | Antena 1

Inga și Andrei au plecat la Chișinău în city break. Fata a avut șansa să își întâlnească mama și a spus ”DA” când Andrei s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie.

Trebuia să fie o seară frumoasă pentru ei, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Ajunși în camera de hotel, cei doi s-au certat și Andrei a decis să rupă logodna.

De vină, spune el, a fost atitudinea fetei care i-a făcut reproșuri și s-a comportat rece față de el. De cealaltă parte, Inga afirmă că băiatul a consumat alcool și i-a adresat cuvinte jignitoare.

În ciuda întâmplării nefericite, ei au decis să se întoarcă în casa Mireasa și să se prefacă un cuplu fericit. Andrei susține că Inga i-a propus să rămână împreună în competiție și să se separe când vor fi eliminați.

Concurenta a recunoscut doar o parte, și anume că a dorit să continue cu această minciună până pe 29 noiembrie, când urma să se difuzeze imaginile cu vacanțele concurenților.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mama lui Andrei, prima reacție după ce băiatul s-a logodit și a rupt logodna cu Inga. Ce a avut de spus

Ce spune familia Ingăi despre ce s-a întâmplat între concurentă și Andrei la Chișinău

”Ne pare foarte rău la toți că s-a întâmplat, dar eu cred ceea ce zice Inga. Eu cred că este adevărat ce a spus Inga, că totul a fost bine și după ce au plecat în cameră s-a întâmplat această situație.

Eu nu aș fi mințit, ea cred că a făcut-o din cauza mamei. Mama a fost acolo, au stat împreună, Andrei a cerut-o pe Inga în căsătorie, a fost totul frumos, totul bine, tot cu inima împăcată a plecat acasă. Când Andrei i-a cerut inelul înapoi, ar fi trebuit să pună punct. Chiar atunci. Asta a fost cea mai mare greșeală a ei.”, a spus Tatiana, sora Ingăi.

Întrebată ce să facă Inga în continuare, tânăra a răspuns: ”Inga merge mai departe, înainte. Vine acasă, noi o așteptăm. E unicul lucru pe care putem să-l spunem. Toți greșim”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6. Mama lui Andrei, prima reacție după ce băiatul s-a logodit și a rupt logodna cu Inga. Ce a avut de spus... Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Andrei și Inga, noi detalii despre incidentul de la Chișinău. Ce acuzații își aduc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x