Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Inga și Roxana. Ce fată a eliminat publicul

Inga și Roxana de la Mireasa sezon 6 se află în cursa de eliminare. Inga a fost nominalizată de Mama săptămânii, iar Roxana a fost ultima clasată. Iată pe cine a eliminat publicul.

colaj de imagini cu inga si roxana la mireasa sezon 6 Galerie
Inga și Roxana de la Mireasa sezon 6 se află în cursa de eliminare. Inga a fost nominalizată de Mama săptămânii, iar Roxana a fost ultima clasată. Iată pe cine a eliminat publicul. | Antena 1

Inga și Roxana au fost alese de mamele din casa Mireasa sezon 6 să părăsească emisiunea. Publicul a avut, însă, decizia finală. Telespectatorii au votat intens în această săptămână și a ales să elimine una dintre concurente.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Inga și Roxana. Ce fată a eliminat publicul

Ultima săptămână a fost intensă pentru Roxana. Tânăra, care formează un cuplu cu Paul, a avut o mulțime de neînțelegeri în relație. De asemenea, nu au lipsit discuțiile tensionate nici cu doamna Ecaterina, bunica băiatului.

Cea din urmă a plâns și i-a reproșat Roxanei că a greșit atunci când l-a testat pe Paul. Totuși, Roxana spune că a fost doar o glumă între prieteni și nu se simte vinovată. Ba mai mult, concurentul crede că are o bună parte din vină.

Fata a aflat și părerea familiei despre primele săptămâni de competiție, iar mama ei a asigurat-o că cei dragi o sprijină. Despre posibilul ginere, doamna Elena a dat de înțeles că și-ar dori să fie mai serios și mai afectuos cu fiica sa.

Citește și: Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Paul a pus punct relației cu Roxana în live. Care e motivul

De cealaltă parte, Inga a acceptat propunerea lui Andrei de a se cunoaște. Nu este vorba despre cunoașterea din casa Mireasa, ci doar se descoperă. Reamintim că și Andrei a fost în cursa de eliminare, alături de Giorgio, iar rezultatul este AICI.

La finalul emisiunii, Simona Gherghe a anunțat cine este fata care va părăsi competiția Mireasa sezon 6, la o lună de la începutul show-ului. Este vorba despre Inga, care a fost clasată pe locul 3.

Astfel, este eliminată fata de pe ultimul loc în clasament, adică Denisa. ”Mă bucur, îmi doream. Îmi este foarte dor de familie. Mi-a fost greu cu acomodarea.”, a afirmat concurenta.

Clasamentul fetelor 23 septembrie 2022

Locul 1: Gabriela

Locul 2: Miruna

Locul 3: Inga.

Mama Săptămânii este doamna Dorina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Simona Gherghe a citit o scrisoare de la mama lui Deni. Fata a început instant să plângă

Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andrei și Giorgio. Ce băiat a eliminat public... Mireasa, sezonul 4. Ce meserie are Ion Șaulescu acum. Care este motivul pentru care nu a mai fost activ în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x