Căutare Live

Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Simona Gherghe a citit o scrisoare de la mama lui Deni. Fata a început instant să plângă

Încă de la începutul competiției, Deni a fost curtată de mai mulți băieți. Acum, tânăra încearcă să-i cunoască pe George și Viorel. Totuși, comportamentul ei nu e pe placul părinților.

Încă de la începutul competiției, Deni a fost curtată de mai mulți băieți. Acum, tânăra încearcă să-i cunoască pe George și Viorel. Totuși, comportamentul ei nu e pe placul părinților.

Antena 1

În urmă cu câteva zile, Deni a primit o scrisoare de la tatăl ei. Când o citea, ea a izbucnit în lacrimi și i-a zis lui Viorel că anumite comentarii de pe Facebook au făcut-o să plângă.

În emisia live din 23 septembrie 2022, Simona Gherghe a citit o scrisoare de la mama lui Deni. Părintele a mustrat-o pentru faptul că nu a făcut o alegere, deși s-ar vedea pe cine place.

Deni a primit o scrisoare dură de la mama ei. Ce i-a scris femeia

După ce a explicat de ce a plâns, Deni a auzit părerea mamei sale. Femeia a trimis o scrisoare, pe care Simona Gherghe a citit-o în live.

”Ne uităm la tine și parcă nu te recunoaștem. Ne dezamăgești cu nehotărârea ta și comportamentul din ultimele două zile. O să pierzi și ceea ce îți place dacă mai continui așa. E foarte urât ce faci. (...) Te îngropi în declarații pe care nici tu nu le crezi. Ți-a spus și Oana și tati. Fă ce simți.”, a transmis mama.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna a început să plângă după ce s-a difuzat un material cu ea și Cosmin. Ce se întâmplă cu fata

”Este pentru prima dată când aud că sunt dezamăgiți de mine. Mi se pare normal. Și eu sunt dezamăgită, am încercat să fac bine pentru toată lumea. Așa sunt eu ca persoană. O singură chestie m-a deranjat, că s-a văzut că simt. Nu știu ce au văzut ei. Eu îi iubesc, le mulțumesc frumos pentru scrisoare”, a afirmat Deni după ce Simona Gherghe a citit scrisoarea.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a încins Internetul cu o imagine de zile mari. Tânăra s-a lăsat fotografiată în lenjerie... Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Paul a pus punct relației cu Roxana în live. Care e motivul...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x