Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Paul a pus punct relației cu Roxana în live. Care e motivul

Nervos, Paul a decis să pună punct relației cu Roxana. S-a întâmplat în live, în gala din 23 septembrie 2022. Acesta este nemulțumit de comportamentul iubitei.

colaj de imagini cu paul si roxana de la mireasa sezon 6 Galerie
Nervos, Paul a decis să pună punct relației cu Roxana. S-a întâmplat în live, în gala din 23 septembrie 2022. Acesta este nemulțumit de comportamentul iubitei. | Antena 1

Într-un material difuzat în Gala din 23 septembrie 2022, Roxana o ruga pe Deni să își roage susținătorii să o elimine. Mai devreme puțin, îi spunea Adinei să nu mai spună nimic despre Paul.

Totuși, nu părea să discute serios pentru că, la un moment dat, a punctat faptul ca ea se apără doar pe ea și că nu ar fi nevoită să își sprijine iubitul în fața afirmațiilor făcute de Adina. Cea din urmă crede că Paul nu este un bărbat adevărat, lucru pe care Roxana l-a infirmat.

”De ce trebuie să fiu eu avocatul poporului?! Adică dacă te luai de mine, eu mă luam de tine. Dar nu ai tu cuvânt...”, a susținut iubita lui Paul.

Paul a pus punct relației cu Roxana în emisia live din 23 septembrie 2022

După ce materialul a fost difuzat, Roxana i-a reproșat lui Paul că nu e îndrăgostit de ea, ci doar o place.

Ba mai mult, Paul ar fi discutat cu Denisa, lucru care a trezit gelozia Roxanei. Auzind toate acestea, nepotul doamnei Ecaterina s-a supărat și a fost clar.

Citește și: Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Simona Gherghe a citit o scrisoare de la mama lui Deni. Fata a început instant să plângă

”Fie că pleacă, fie că nu, nu cred că o să mai fie ceva între noi. Mai ales după ce a vorbit cu Adina. Nu mi se pare normal să vrea să plece, să mă testeze. Nu mă despart în direct, în reluare. Nu mi se pare normal tot ce face. Vrea marea cu sarea, dar tot vrea să plece.”, a afirmat Paul, vizibil deranjat.

”Nu vreau să mai explic absolut nimic. A fost explicat totul de către Paul. Nu sunt supărată, mă așteptam la asta. Mă aștept ca oamenii să pună stop”, a zis și Roxana.

”Nu mai înțeleg nimic. Ar trebui să explice, e ceva la ea”, a declarat și doamna Ecaterina.

Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Simona Gherghe a citit o scrisoare de la mama lui Deni. Fata a început instant să p... Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andrei și Giorgio. Ce băiat a eliminat public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x