Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ada și Adina. Cine părăsește competiția

În ultima săptămână, Ada și Adina s-au aflat în pericol de eliminare. Iată cum au votat telespectatorii și care este fata eliminată din competiția Mireasa sezon 6, pe 28 octombrie 2022.

colaj de imagini cu ada si adina de la mireasa sezon 6 Galerie
În ultima săptămână, Ada și Adina s-au aflat în pericol de eliminare. Iată cum au votat telespectatorii și care este fata eliminată din competiția Mireasa sezon 6, pe 28 octombrie 2022. | Antena 1

În ultimele zile, Ada și Adina nu și-au arătat îngrijorarea față de posibila eliminare. Cele două fete au fost votate de mame și băieți în ultima Gală Mireasa.

Pe 28 octombrie 2022, ele au aflat pe cine salvează publicul Mireasa de la eliminare.

Cum a decurs ultima săptămână pentru Ada și Adina

Ultima săptămână a fost palpitantă pentru Ada. După dezvăluirile despre trecutul ei, fata a stat retrasă, însă la un moment dat a început să facă pași spre Sebaidin.

Ea i-a mărturisit că s-a îndrăgostit și a fost foarte apropiată de el. Ba mai mult, după ce i-a pregătit o surpriză, ea a ieșit din casa fetelor, a mers pe terasa băieților și l-a sărutat pe concurent.

În emisia live de a doua zi, e a spus că e vorba doar despre o pupăceală. Atunci, Sebaidin a spus că nu va forma un cuplu cu Ada în casa Mireasa. Mai târziu, Ada a continuat să stea în preajma băiatului.

Citește și: Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Fetele au făcut nominalizări. Pe cine nu mai vor în competiție

Vizibil stânjenit, băiatul i-a reamintit că sunt doar prieteni. Cu toate că era de acord, Ada nu-l ”slăbea” pe fiul doamnei Dorina. În momentul în care el s-a impus, ea s-a supărat și s-a retras în dormitorul fetelor, unde a început să-și strângă lucrurile.

De cealaltă parte, Adina a avut o săptămână mai liniștită. Ea a mărturisit că îl place pe George, însă nu simte să se apropie de el prea mult. Deși petrec mult timp împreună, Adina nu simte să facă mai mult față de fiul doamnei Gica.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Ada și Adina

În Gala din 28 octombrie 2022, Ada și Adina au aflat cum au votat telespectatorii Mireasa.

Înainte de asta, George și Sebaidin au decis să o salveze pe Adina. Simona Gherghe a citit procentajele și a anunțat care este fata eliminată de public:

Citește și: Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

47.08 la 52.92 este scorul. Mai bine de jumătate dintre telespectatori au decis ca Adina să părăsească competiția, dar ea e salvată de burlacii casei Mireasa.

Conform regulamentului, a fost eliminată concurenta de pe ultimul loc: Roxana. ”Chiar ieri a zis că a mințit. Îmi vine să plâng, mă abțin. Mi-a spus că m-a mințit, credea că mă iubește.”, a zis Paul.

Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 6. ”S-a jucat”. Primele impresii după plecarea Roxanei din competiție. Paul a plâns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x