Antena Căutare

Mireasa sezon 6. ”S-a jucat”. Primele impresii după plecarea Roxanei din competiție. Paul a plâns

Roxana a părăsit competiția Mireasa sezon 6, după ce Sebaidin și George au ales să o salveze pe Adina de la eliminare. Astfel, a plecat concurenta de pe ultimul loc: fosta iubită a lui Paul.

colaj de imagini cu adina, roxana, paul si doamna ecaterina Galerie
Roxana a părăsit competiția Mireasa sezon 6, după ce Sebaidin și George au ales să o salveze pe Adina de la eliminare. Astfel, a plecat concurenta de pe ultimul loc: fosta iubită a lui Paul. | Antena 1

După ce Simona Gherghe a anunțat că pleacă concurenta de pe ultimul loc, adică Roxana, emisiunea a ajuns la final. În drum spre casa Mireasa, doamna Ecaterina și fata eliminată au purtat o scurtă discuție.

”Lasă, Roxana, că sunt băieți frumoși și afară”, i-a spus doamna Ecaterina Roxanei. ”Doamna Ecaterina, îl aștept pe Paul. Să credeți că îl aștept, vă spun dumneavoastră. Dacă e să fie aici cu altă fată... este treaba lui, îl susțin. Dacă nu va fi cu nimeni, eu îl aștept.”, a replicat fata.

Paul era contrariat de toată situația: ”Ia, uite, bă frate, ce se întâmplă. Am zis că poate nu plâng, dar uite că mi-a venit, nu? Asta e, ce să facem. Asta e.”

Paul, afectat de plecarea Roxanei. De ce spune doamna Ecaterina că fata s-a jucat

”Eu m-am așteptat. Intuiția mea spunea multe, simțeam cumva... și din vise, același vis. Cred în intuiția mea și când simt anumite lucruri, simt.”, a afirmat Roxana în emisia live de la Capriciile Iubirii.

Adina a plâns mult după eliminarea Roxanei. Concurenta a afirmat faptul că și-ar fi dorit să plece ea și să rămână Roxana cu Paul: ”Cred că am auzit la final că i-a spus ”Te iubesc”. I-ai spus asta? Parcă așa am auzit”.

Paul: ”Eu sunt bulversat. Știu că nu a mers relația aceasta pentru că avea foarte multe răni din trecut, care nu erau vindecate. Eu am încercat să fie bine, dar când vii cu niște răni din trecut... În primul rând, trebuia să fie ea bine cu ea. Chiar aseară mi-a spus că a început să mă iubească. De fapt, simțea din ce în ce mai mult.”

Doamna Ecaterina: ”Ea este o fată foarte bună, dar s-a jucat un pic și nu un pic, destul de mult. A venit aproape incredibil, aproape să nu mai crezi ce mai spune. Ea a spus de multe ori că afară sunt fete pentru Paul, băieți pentru ea. E adevărat și asta. A fost șocul prea mare”

Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ada și Adina. Cine părăsește competiția... Ce a postat Roxana de la Mireasa sezon 6, după ce a fost eliminată. Mesajul clar de pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x