Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Gabriela s-a simțit ”atacată energetic” de doamna Flori. Mama lui Valentin a plâns

Gabriela s-a simțit ”atacată energetic” de doamna Flori, mama logodnicului ei. Femeia a fost foarte afectată de spusele viitoarei nurori.

”Chestia asta am simțit-o de trei ori.”, a zis Gabriela. Imediat, doamna Flori s-a retras în dormitor și a plâns serios. În acest timp, Gabriela era preocupată să citească cartea de rugăciuni a doamnei Flori și doamna Paula căuta și apa sființită.

”Nu știu ce se întâmplă, mi-a fost foarte rău. M-a întrebat dacă simt că ea îmi ia energia și i-am zis că da, nu vreau să vorbesc prostii”, i-a spus Gabriela doamnei Gica, în bucătărie.

Mama lui George a mers să o consoleze și împreună cu Miruna au reușit să o facă pe doamna Flori să se simtă mai bine.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Care e statusul relației dintre Cosmin și Miruna după ce s-au sărutat pătimaș la party

Gabriela s-a simțit ”atacată energetic” de doamna Flori

Câteva zeci de minute mai târziu, Gabriela a urcat în dormitor și i-a spus că nu e cazul să facă material din atâta lucru. Ea i-a explicat, din nou, că a simțit cum îi este luată puterea și că nu a mai pățit până atunci.

Asta nu a consolat-o pe doamna Flori, care s-a frământat și a petrecut timp singură în grădină. Mai devreme, îi spusese viitoarei nurori că simte cum se topește din cauza lucrurilor care i s-au spus de către Gabriela.

În emisia live din 5 decembrie 2022, Gabriela a explicat faptul că nu a pomenit de vrăji, ci că i s-a întâmplat acest lucru doar în casa Mireasa, de trei ori.

”Doamna Flori a spus că poate m-a deochiat. Nu vreau să fac pe nimeni să se simtă prost. Nu vreau să zic lucruri aiurea”, a mai adăugat fata.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Cosmin și Miruna au plâns îmbrățișați după despărțire. Cum explică fata decizia ei

Valentin a priviti înmărmurit imaginile de pe micile ecrane: ”O înțeleg și pe mama, pe Gabriela mai puțin în contextul de față. Așa o fi, pot să contest pe cineva?! Nu știu... Ca mama, sunt foarte credincios.”

”A fost dureros pentru că a zis că eu îi iau puterea. Pe urmă a zis că de când am venit eu în casă a pățit asta”, a spus și doamna Flori.

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Care e statusul relației dintre Cosmin și Miruna după ce s-au sărutat pătimaș la part... Mireasa sezonul 3. Cum a reacționat Blaze la aflarea veștii că Izabela este însărcinată. Tânărul a crezut că totul e o f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x