Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ușile dintre case nu se vor mai închide. Cum vor dormi Miruna și Cosmin, deși sunt despărțiți

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 nu mai formează un cuplu. Fata a fost cea care a pus punct relației, după ce tatăl ei a intervenit telefonic și i-a zis că familia lui Cosmin nu o place.

miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 in timp ce se uita in fata si vorbesc Galerie
Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 nu mai formează un cuplu. Fata a fost cea care a pus punct relației, după ce tatăl ei a intervenit telefonic și i-a zis că familia lui Cosmin nu o place. | Antena 1

Nervoasă, Miruna s-a certat cu doamna Adriana în pauza de publicitate, fiecare crezând că familia celeilalte se opune relației dintre fată și Cosmin.

La scurt timp, concurenta a decis să rupă logodna și, potrivit spuselor ei, s-a gândit două ore cum să facă pentru a înapoia inelul.

Lui Cosmin nu i-a picat deloc bine tot ce s-a întâmplat și a luat atitudine. Totuși, Miruna a decis că lucrurile s-au terminat între ei și, în ciuda insistențelor de a vorbi, ea a refuzat să îi dea această șansă fostului iubit.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Inga nu mai vrea o relație cu Andrei: ”Nu las nicio portiță”

Ușile dintre case nu se vor mai închide. Cum vor dormi Miruna și Cosmin, deși sunt despărțiți

Au vorbit abia în timpul petrecerii, după ce s-au sărutat. Părea că lucrurile s-au liniștit și ea i-a zis tânărului că vrea să se căsătorească. Mai târziu, însă, s-au supărat și au continuat să păstreze distanța.

În emisia live din 5 decembrie, amândoi au spus că nu mai formează un cuplu. Pe tot parcursul emisiunii, ei au stat triști și la Capriciile Iubirii au dezvăluit că vor să doarmă împreună după deschiderea ușilor.

”Noi am fi dorit în aceeași cameră, dar să unim două paturi, încât să păstrăm o distanță. Dacă nu, dormim ca frații, spate în spate. Oarecum dormim împreună.”, a spus Miruna.

Când a auzit, Cosmin a zâmbit, semn că se bucură de acest lucru.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Care e statusul relației dintre Cosmin și Miruna după ce s-au sărutat pătimaș la party

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Inga nu mai vrea o relație cu Andrei: ”Nu las nicio portiță”... Mireasa sezon 6. Reacția lui George când a văzut-o pe Adina plângând. Ce a făcut fiul doamnei Gica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x