Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cine e Ada, noua concurentă: „Sunt foarte pregătită să mă căsătoresc”

În emisia live de pe 5 octombrie de Mireasa în show a intrat noua concurentă, Ada. Tânăra este din Ploiești și are 23 de ani.

Ada, portret Galerie
Ada a intrat în casa Mireasa | Antena 1

Ciobanu Mihaela Alexandra este numele ei, însă i se spune Ada. Este pasionată de pictură și este animatoare la petreceri pentru copii.

„Sunt o femeie puternică și ambițioasă. Știu să obțin și să iau ce îmi doresc”, a spus Ada în filmulețul de prezentare. Tânăra a povestit despre o cicatrice puternică din viața sa:

„Am fost predată bunicilor din partea mamei pentru creștere la 3 luni. Părinții mei erau foarte tineri. Cel mai mult lipsa părinților am simțit-o pe la grădiniță, când era perioada serbărilor.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Simona Gherghe a intrat în camera fetelor pentru a tranșa conflictul dintre Gabriela și Adina

Cine este Ada, noua concurentă de la Mireasa. Ce băiat i-a atras atenția

„Primii bani i-am câștigat dintr-o afacere cu tricouri pictate manual. Apoi imediat am intervenit pentru o firmă de animații și așa am început să mă dezvolt pe partea de business. Îmi plac emult să fiu animatoare la evenimente”, a mai spus Ada.

Ada își dorește să-și deschidă și o cafenea.

„Ultima relație a durat 7 luni. Am început să lucrez cu el și au apărut divergențe. Bărbatul care îmi va fi jumătate trebuie să fie foarte educat, să aibă stil, trebuie să fie implicat i prezent în momentele din viața noastră. Niciodată nu aș trece peste minciună, înșelat și violență.

Ada a spus că i-a atras atenția un băiat în casa Mireasa „înalt și blonduț”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cosmin a avut o discuție cu mama lui, după conflictul doamnei Adriana cu Miruna

„Sunt foarte pregătită să mă căsătoresc. Am venit aici să cuceresc o inimă și să plec acasă cu un suflet pereche. Simt că aici este cel de care am nevoie”, a conchis noua concurentă de la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Sebaidin a izbucnit în lacrimi când a citit scrisoarea venită din partea surorii lui

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cosmin a avut o discuție cu mama lui, după conflictul doamnei Adriana cu Miruna... Mireasa, sezon 3. Marian a vorbit despre culisele despărțirii de Andreea. Ce a dezvăluit la Mireasa: Capriciile Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x