Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cine a comandat oja care a stârnit o mulțime de discuții în casă

În ediția d epe 6 octombrie 2022 de Mireasa s-a aflat cine a comandat oja buclucașă care a stârnit o mulțime de discuții în ultima perioadă.

Colaj cu Simona Gherghe și concurneți Mireasa Galerie
În ediția de pe 6 octombrie 2022 de Mireasa s-a aflat cine a comandat oja buclucașă care a stârnit o mulțime de discuții în ultima perioadă. | Antena 1

După ce o ojă a fost trecută pe lista de cumpărături fără să se știe cine e autorul, în casa Mireasa au fost o mulțime de discuții aprinse.

Simona Gherghe le-a cerut colegilor să caute în imaginile surprinse de camerele din casa Mireasa. Înainte ca înregistrarea în care se observă cine comandă ojă, prezentatoarea Mireasa le-a întrebat atât pe fete cât și pe mame dacă au comandat sau nu ojă.

Doamna Paula a specificat că nici măcar nu a fost adusă o ojă ci gel care se face doar cu ajutorul lampei. Doamna Paula și doamna Dorina au fost singurele care au spus că nu își amintesc dacă au comandat sau nu ojă.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Ada l-a ales pe Sebaidin pentru un date. Cum a reacționat doamna Dorina

Doamna Paula a comandat oja buclucașă

În imagini se observă cum doamna Paula a comandat o ojă nude.

Adina a ținut să precizeze că doamna Paula a spus în casă că gelul care a apărut în casă ar fi fost comandat de cine are lampă.

„M-a acuzat pe mine că am cumpărat-o că am lampă”, a spus Adina.

„Nu mi-am adus aminte. E așa o tevatură”, a explicat doamna Paula.

„La câte alimente se comandă chiar nu stau să-mi amintesc ce comandă fiecare”, a spus Gabriela.

„Bănuiam pe cine nu are ojă în casă și folosește de la alții”, a spus Raluca, referindu-se la Gabriela.

„Eu m-am liniștit că am aflat misterul”, a spus Adina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cum l-au sărbătorit concurenții pe Valentin și cine a avut comentarii neprietenoase

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Ada l-a ales pe Sebaidin pentru un date. Cum a reacționat doamna Dorina... Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Cosmin a primit o scrisoare de la sora lui: „Aș minți să spun că sunt mulțumită de ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x